Φωτιά στη Λαμία: Η εταιρεία έστειλε email στην ασφαλιστική ζητώντας αύξηση αποζημίωσης σε «περίπτωση πυρκαγιάς»

 Φωτιά στη Λαμία: Η εταιρεία έστειλε email στην ασφαλιστική ζητώντας αύξηση αποζημίωσης σε «περίπτωση πυρκαγιάς»

Νέα στοιχεία συνεχίζουν

να έρχονται στη δημοσιότητα για την φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο της Λαμίας, το οποίο ενεπλάκη στην υπόθεση με τα σχολικά γεύματα των μαθητών που έπαθαν μαζική δηλητηρίαση. 

Σύμφωνα με το MEGA υπήρξε πριν από την πυρκαγιά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με το αίτημα της αύξησης ασφαλίστρων για μεγαλύτερη αποζημίωση σε περίπτωση φωτιάς.

Όπως αναφέρθηκε στάλθηκε e-mail από την εταιρεία τροφίμων προς την ασφαλιστική με αίτημα τη αύξηση αποζημίωσης σε περίπτωση φωτιάς, ωστόσο δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Τρεις ενδείξεις για το σενάριο περί εμπρησμού

Σε άλλες πληροφορίες για την υπόθεση, όπως αναφέρθηκε από το MEGA, υπάρχουν τρεις σοβαρές ενδείξεις, που εξετάζονται αναφορικά με το σενάριο εμπρησμού.

Αυτά είναι:

-γρήγορη εξάπλωση φωτιάς από το βαν σαν να υπάρχει πρόσθετο υλικό που βοήθησε στην εξάπλωση

-μύριζε βενζίνη Έχουν ληφθεί 20 δείγματα από σημεία του καταστραμμένου εργοστασίου και έχουν σταλεί στο χημείο του Κράτους

-τα καταγραφικά: τα δύο κάηκαν, δε βρέθηκε το τρίτο καταγραφικό, και το ζήτημα που τίθεται είναι αν καταστράφηκε ολοσχερώς εντελώς από τη φωτιά ή…εξαφανίστηκε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Να το παίξω δικηγόρος του διαβόλου
    Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου θα ισχυριζόμουν ότι μετά τις δηλητηριάσεις για τις οποίες δεν ευθύνεται το εργοστάσιο αλλά λανθασμένη συντήρηση των γευμάτων που πουλήθηκαν, δέχθηκα απειλές ότι θα μου κάψουν το εργοστάσιο και για αυτό ζήτησα να προσαρμοσθούν τα κεφάλαια ασφάλισης στις πραγματικές αξίες διότι παρατήρησα ότι το εργοστάσιο ήταν υπασφαλισμένο.
    Προφανώς κάποιος αυτοδίκησε και μας έβαλε φωτιά πριν γίνει ο έλεγχος που θα αποδείκνυε ότι το εργοστάσιο πληρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας...

    Τέλος πάντων, αν δείτε να βάζει δικηγόρο τον Κούγια τότε ξέρετε...

    Κομματόσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις