ΠΑΝΤΟΥ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ


 Μια τελευταία έκθεση λέει-- υπάρχουν περίπου 30 Bl0 Labs στην Αρμενία, που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ.

~ Η έκθεση αναφέρει την πρώτη μεγάλη επιδημία ιλαράς στην Αρμενία μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια το 2023. Λέει ότι τέτοια κρούσματα είναι προϊόν της συνεργασίας μεταξύ Αρμενίας και ΗΠΑ.
~ Η έκθεση αναφέρει ότι μια εταιρεία με έδρα στις ΗΠΑ, η EcoHealth Alliance, έχει αναλάβει ένα έργο για τη μελέτη του αιμορραγικού πυρετού Κονγκό-Κριμαίας (CCHF) στον Καύκασο. Η εταιρεία βρίσκεται υπό έρευνα από το Κογκρέσο των ΗΠΑ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος έχει κατηγορηθεί για παραβίαση των πρωτοκόλλων βιοασφάλειας.

~ Η έκθεση του εβδομαδιαίου blitz αναφέρει επίσης τη Γεωργία όπου λειτουργούν τέτοια εργαστήρια.















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΤΙ ΈΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ;
    ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΈΡΟΝΤΑ ΚΑΝΑΔΙΚΌ ΔΙΑΒΑΤΉΡΙΟ ΔΙΑΦΥΓΉΣ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΙΔΙΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΑΡΜΕΝΙΟΥ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΎΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΏΣ ΣΤΟΝ ΤΡΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΝΑΔΆ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΊ ΕΚΕΙ;

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ- ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣ' ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΒΙΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ -ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΆΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΑΜ(ΟΥΕΛ) ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΉΚΟΟΙ/ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΔΟΥΛΟΙ,ΙΝΔΙΚΑ ΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΟΥ PETER DASZAK=ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΎΛΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛ-ΑΚΗ,ΕΠΕΙΔΉ ΔΙΈΠΡΑΞΕ ΤΗΝ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΓΚΑΡΑΜΠΑΧ ΣΤΟΝ ΕΠΊΣΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΑΛΙΕΦ,ΚΙ ΕΠΕΙΔΉ ΠΡΌΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΊΩΝ ΠΟΥ ΑΦΕΛΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ ΦΡΙΚΤΆ ΒΑΣΑΝΙΣΜΈΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝΗΔΩΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΣΤΡ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΟΙ ΧΑΖΕΡΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΌΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΙΝΑΚΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΆΞΕΙ Ο ΛΑΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕΊ Ο ΝΙΚΟΛ...ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΊΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΆ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΎΝΕ ΟΙ "ΑΡΣΑΒΙΡ ΣΙΡΑΚΙΑΝ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΟΙ ΑΌΡΑΤΟΙ ΤΙΜΩΡΟΊ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις