Έκθεση Bombshell για πολύ ανησυχητικές σχεσεις εμπλεκομενων στην ανάπτυξη εμβολίου για τον COVID!


 Σύμφωνα με μια ερευνητική έκθεση, το εμβόλιο Covid της Moderna κατασκευάστηκε από κυβερνητικό εργολάβο με στενούς δεσμούς με τη CIA, την FDA και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates.

Το φθινόπωρο του 2021, η Moderna προσέλαβε μια «νέα» εταιρεία για την παραγωγή όλων των εμβολίων κατά του COVID-19: National Resilience. Αυτή η εταιρεία φαίνεται να συνδέεται στενά με τις μυστικές υπηρεσίες. Για να μην αναφέρουμε τις συγκρούσεις συμφερόντων.

Η εταιρεία δεν είναι «νέα» και στην πραγματικότητα ονομάζεται Resilience Government Services Inc. Δεν ιδρύθηκε το 2020, όπως ισχυρίστηκε, αλλά μόνο μετονομάστηκε.

Ο διευθυντής των Nanotherapeutics and Ology Bioservices, δύο άλλων ονομάτων στην ανθεκτικότητα, ήταν προηγουμένως ανώτερος υπεύθυνος προγράμματος στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates. Ο COO της Resilience ήταν προηγουμένως ανώτερος σύμβουλος στην ανταγωνιστική Pfizer.

Και ποιος κάθεται στο διοικητικό συμβούλιο του Resilience; Κανένας άλλος από τον πρώην επικεφαλής του FDA Scott Gottlieb.

Στη συνέχεια οι επενδυτές: η Google, η Lux Capital του Josh Wolfe (κάθεται στο διοικητικό συμβούλιο της Kymeta με τον Bill Gates), η Arch Venture Partners του Robert Nelsen (Council on Foreign Relations) και η 8VC του Drew Oetting (που έχει δεσμούς με τη CIA).

Η Nanosphere Inc, ένα άλλο όνομα για το Resilience, επιπλήχθηκε από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) αρκετές φορές μεταξύ 2015 και 2017. Τι «τύχη» που ο πρώην προϊστάμενος του FDA Gottlieb κάθεται στο διοικητικό συμβούλιο της Resilience. Δεν υπάρχει τίποτα να δούμε εδώ, ας προχωρήσουμε.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό μέχρι τώρα. Η Nanosphere και η Nanotherapeutics or Resilience έχουν κάθε είδους συμβόλαια με την κυβέρνηση των ΗΠΑ που σχετίζονται με βιολογικό πόλεμο και βιοόπλα.

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, το Resilience μπόρεσε να ηγηθεί μιας συζήτησης για την κυβερνοασφάλεια στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τον περασμένο Ιανουάριο.

Μια βιοφαρμακευτική εταιρεία με στενούς δεσμούς με υπηρεσίες πληροφοριών παράγει τα εμβόλια COVID-19 για τη Moderna. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο σε αυτό, έτσι δεν είναι;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις