Κίνα: «Μαζί με τους Ρώσους θα υπερασπιστούμε την δικαιοσύνη στον κόσμο»!

 Κίνα: «Μαζί με τους Ρώσους θα υπερασπιστούμε την δικαιοσύνη στον κόσμο»! – Το Πεκίνο θα είναι μαζί με τη Μόσχα σε έναν Γ’ ΠΠ

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας

της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Wu Qian δήλωσε ότι «ο κινεζικός Στρατός είναι έτοιμος, μαζί με τον ρωσικό Στρατό, να υπερασπιστεί τη δικαιοσύνη στον κόσμο», ξεκαθαρίζοντας έτσι στην Δύση πως στο ενδεχόμενο μίας σύγκρουσης με την Ρωσία, η Κίνα θα σταθεί ενεργά στο πλευρό της.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι ΗΠΑ θα έχουν να αντιμετωπίσουν μαζί τις δύο έτερες υπερδυνάμεις του πλανήτη.

Η ισχύς της Κίνας είναι αρκετή για να αντισταθμίσει ολόκληρη την συμβατική ισχύ του ΝΑΤΟ.

Ο Wu Qian, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, το ανέφερε με έμφαση στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις χώρες μέλη του ΝΑΤΟ.

Δεν είναι τυχαίο ότι η δήλωση έρχεται σε μια στιγμή που η Δύση σχεδιάζει να επιτεθεί στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Ο Κινεζικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός (PLA) είναι έτοιμος να ενισχύσει τους στρατηγικούς δεσμούς με τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις και να συνεργαστεί μαζί τους για την υπεράσπιση της διεθνούς δικαιοσύνης» είπε ο Wu Qian και πρόσθεσε:

«Οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να συνεργαστούν με τον ρωσικό Στρατό για να εφαρμόσουν πλήρως τη σημαντική σύγκλιση που επιτεύχθηκε από τους αρχηγούς των δύο κρατών, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η στρατηγική επικοινωνία και ο συντονισμός, και να εμβαθύνουν την αμοιβαία εμπιστοσύνη στο στρατιωτικό πεδίο και να εφαρμόσουν από κοινού την πρωτοβουλία για την Παγκόσμια Ασφάλεια».

Το στρατιωτικό προσωπικό της PLA είναι έτοιμο να «υποστηρίξει τη διεθνή δικαιοσύνη και την αμεροληψία μαζί με τους Ρώσους ομολόγους τους, καθώς και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της διεθνούς και περιφερειακής ασφάλειας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις