Το πογκρομ δολοφονιων της Χαζαρικής Μαφίας προκαλεί επιβραβεύσεις για κορυφαίους σατανιστές


 Η Χαζαρική Μαφία προχωρά σε ένα παγκόσμιο πογκρομ δολοφονιών που απευθύνεται σε κορυφαίους κυβερνητικούς ηγέτες σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγει τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου. Αυτό έχει πυροδοτήσει μια αντίδραση λευκων καπέλων που περιλαμβάνει επιβραβεύσεις σε δεκάδες κορυφαίους εγκληματίες πολέμου KM.

Η επιβράβευση ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων που δόθηκε στον ψεύτικο πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ιαπωνία Ραχμ Εμάνουελ πυροδότησε μια μυστική καταιγίδα που οδήγησε στην έκδοση περισσότερων επιδομάτων. Η επιβράβευση στον Εμανουέλ δόθηκε επειδή, ως λεγόμενος πρεσβευτής των ΗΠΑ, είναι ο υψηλόβαθμος αξιωματούχος που ευθύνεται για τη δολοφονία με εμβόλιο περισσότερων από 500.000 Ιάπωνων πολιτών. Ο Εμανουέλ τρόμαξε και τηλεφώνησε στην MI6 ζητώντας προστασία και κατηγορώντας το αφεντικό του Μπαράκ «βροντή του Σατανά» Ομπάμα. Στη συνέχεια, ο Εμανουέλ ενημερώθηκε ότι η επιβράβευση του θα αρθεί μόλις ανακοινώσει δημόσια την παραίτησή του. Η MI6 ενημέρωσε επίσης τα λευκά καπέλα ότι το 1 δισεκατομμύριο δολάρια ήταν πολύ μεγάλο μπόνους για έναν υπάλληλο χαμηλότερου επιπέδου όπως ο Emanuel. Ως αποτέλεσμα, χορηγήθηκε πλέον στον Ομπάμα μια επιβράβευση δέκα τόνων χρυσού (περίπου 750 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ).

Επιπλέον, χορηγήθηκε ένας μετρικός τόνος χρυσού (περίπου 75 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) που καταβάλλεται σε μια συγκεκριμένη χώρα της Ανατολικής Ασίας σε καθένα από τα ακόλουθα άτομα που έχουν κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο:

Μπενιαμίν Νετανιάχου

Yoav Galant

Yahya Sinwar,

Μοχάμεντ Ντέιφ,

Ismail Haniyeh,

Επιπλέον, η συμμαχία έχει δώσει το ίδιο κέρδος στους 16 κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ που αναφέρονται παρακάτω. Κατηγορούνται για δημόσια υποστήριξη της γενοκτονίας στη Γάζα.

 

 Σε ένδειξη ότι φοβάται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης γι' αυτόν, ο γερουσιαστής Lindsey Graham λέει ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να επιβάλουν κυρώσεις στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

 


 Επίσης, ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου Καρίμ Χαν λέει ότι δέχθηκε απειλές ενώ διεξήγαγε έρευνες εναντίον ανώτατων Ισραηλινών αξιωματούχων. Μην ανησυχείς Καρίμ, έχουμε φυλαξει την πλάτη σου.

 


 Μέχρι στιγμής 124 κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν υποσχεθεί να ενεργήσουν σύμφωνα με τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν από το ΔΠΔ. Ο κορυφαίος διπλωμάτης της ΕΕ Josep Borrell δήλωσε: «Όλα τα κράτη που έχουν επικυρώσει το καταστατικό του ΔΠΔ είναι υποχρεωμένα να εκτελέσουν τις αποφάσεις του Δικαστηρίου». Οι ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας και άλλων υπογραφόντων του ΔΠΔ υποσχέθηκαν επίσης να επιβάλουν τα εντάλματα σύλληψης

 https://tass.com/world/1790987

 https://m.jpost.com/international/article-802275

 Ένας νευρικός Νετανιάχου φαίνεται εδώ να λέει: «Το να με κατηγορείς για εγκλήματα στη Γάζα είναι σαν να χρεώνεις τον Τζορτζ Μπους για το 911». Μαντέψτε τι Σατανιάχου; Ο Μπους εκτελέστηκε για το 911.

 


 Οι άνθρωποι που διέταξαν την εκτέλεση του Μπους ανάγκασαν επίσης τον πρωθυπουργό μαριονέτα του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σουνάκ να διαλύσει την κυβέρνησή του και να προκηρύξει γενικές εκλογές αφού αρνήθηκε να υποστηρίξει τη νομική υποχρέωση της χώρας του να επιβάλει τα εντάλματα σύλληψης. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα του είναι βέβαιο ότι θα συντριβεί στις εκλογές της 4ης Ιουλίου.

Ο Βρετανός βουλευτής Άντριου Μπρίτζεν λέει: «Το όλο θέμα είναι μια παντομίμα στο Κοινοβούλιο… Δεν είναι αγώνας μεταξύ της μπλε και της κόκκινης ομάδας για να δούμε ποιος θα περάσει τη γραμμή τερματισμού. Αυτή είναι η παράδοση της σκυτάλης σε όλα τα μεγάλα ζητήματα: Net Zero, απάντηση στον Covid, ΠΟΥ, τρανς ατζέντα». Με άλλα λόγια, η επόμενη κυβέρνηση είναι πιθανό να αποτελείται από άτομα που εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως «θεωρητικοί συνωμοσίας» στα εταιρικά μέσα ενημέρωσης.

 


 Ωστόσο, είναι σαφές ότι κάτι άλλο ετοιμάζεται εκεί. Η Βασιλική Οικογένεια ανακοίνωσε ότι αναβάλλει όλες τις δεσμεύσεις για να μην ανακατευτούν στις γενικές εκλογές. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου εγκαινίασε έναν ιστότοπο «Προετοιμασία» καλώντας όλους τους πολίτες να προετοιμαστούν για μια μεγάλη έκτακτη ανάγκη.

 https://news.sky.com/story/britons-should-have-three-days-worth-of-tinned-food-and-water-government-says-13141114

 Αυτή η έκτακτη ανάγκη θα είναι μια απόπειρα πραξικοπήματος από τις γερμανικές δυνάμεις DVD, προειδοποιεί η MI6. Ως απόδειξη αυτού, ο πρώην πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον φιλοξένησε μια ουκρανική νεοναζιστική μονάδα στο κοινοβούλιο. Ο Τζόνσον είπε:

«Ευχαριστούμε τους ήρωες από την Ταξιαρχία του Αζόφ που μας τίμησαν με την παρουσία τους απόψε».

Ο πρώην αρχηγός της μονάδας Andriy Biletsky είπε το 2010 ότι ο σκοπός της Ουκρανίας ήταν «να οδηγήσει τις λευκές φυλές του κόσμου σε μια τελική σταυροφορία… εναντίον των Untermenschen [υπανθρώπων] που ηγούνται από τους Σημίτες».

Στη συνάντηση στο κοινοβούλιο, ο Τζόνσον απεικονίστηκε να κρατά ένα πανό του Αζόφ που δείχνει το σύμβολο του νεοναζί Wolfsangel.

Στο κοινοβούλιο, ο Τζόνσον συνέχισε:

«Δώστε τους τα όπλα. Δώστε τους την άδεια να χρησιμοποιήσουν αυτά τα όπλα εκτός των συνόρων τους».

 https://www.thecanary.co/uk/news/2024/05/24/johnson-azov-ukraine/

 Σε ένα σημάδι οι Ναζί του Ηνωμένου Βασιλείου σχεδιάζουν πόλεμο. Ο Σουνάκ είπε ότι δεν ήθελε να γίνει «Πρωθυπουργός εν καιρώ πολέμου» (Παρεμπιπτόντως, ο Ρίσι Σουνάκ έχει μια βολική δουλειά στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια που τον περιμένει προφανώς, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου).

Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι ο κορυφαίος σατανιστής του Ηνωμένου Βασιλείου Σάιμον Κέις είναι το πρόσωπο που προσπαθεί να οδηγήσει τη χώρα σε πόλεμο προκειμένου να αποτρέψει το σχηματισμό νέας κυβέρνησης. Για το λόγο αυτό, έχει δοθεί και χρυσό μπόνους ενός τόνου στην Case.

Η έκδοση επιβραβεύσεων για κορυφαίους δυτικούς σατανιστές οδήγησε σε μια συνάντηση την περασμένη Κυριακή μεταξύ των εκπροσώπων των δυτικών λευκών καπέλων με εκπροσώπους του ιαπωνικού υποκόσμου και τους ηγέτες των ασιατικών μυστικών εταιρειών. Πολλά από αυτά που συζητήθηκαν στην τρίωρη συνάντηση παραμένουν απόρρητα για την προστασία των συνεχιζόμενων επιχειρήσεων.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις