ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ

 

Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών

συνέλαβαν την Παρασκευή τον υπουργό Εξωτερικών της Αριζόνα, Άντριαν Φόντες, με βάση στοιχεία ότι σχεδίαζε να νοθεύσει τις εκλογές του Νοεμβρίου υπέρ του Τζο Μπάιντεν, καταρρίπτοντας ή εξαφανίζοντας με άλλο τρόπο ψηφοδέλτια για τον Πρόεδρο Τραμπ, ειπε μια πηγή στο γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ..

Η σύλληψη προηγείται ενός βίντεο που δείχνει φαινομενικά τον Fontes να προειδοποιεί τους ψηφοφόρους της Αριζόνα να προστατεύονται από την εξαπάτηση της τεχνολογίας Deep Fake πριν από τις εκλογές και να τους προειδοποιεί να λαμβάνουν ειδήσεις από αξιόπιστες πηγές .Στη συνέχεια, ο χαρακτήρας στο βίντεο αποκαλύπτει ότι είναι ένας Deep Fake αναπαράσταση του Fontes, που κρύβει τους κινδύνους που ενυπάρχουν στην ανεξέλεγκτη τεχνητή νοημοσύνη. Την Κυριακή, ένας άντρας που έμοιαζε με τον Fontes εμφανίστηκε δίπλα στην παρουσιάστρια του NBC, Kristen Welker στο Meet the Press και είπε ότι δημιούργησε το βίντεο για να τονίσει πώς οι συντηρητικοί ταραχοποιοί μπορεί να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να ζωγραφίσουν κολακευτικά πορτρέτα καλών ανδρών όπως αυτός και ο Joe Biden.

Τα Λευκα Καπελα λένε ότι οι θεατές του Meet the Press έλαβαν διπλή δόση παραπληροφόρησης, γιατί ολόκληρη η συνέντευξη ήταν μια δημιουργία τεχνητής νοημοσύνης.

«Όταν προβλήθηκε χθες το πρωί - και υποτίθεται ότι είναι ζωντανά - ο Fontes έκλαιγε τα μάτια του σε μια εγκατάσταση εκμετάλλευσης JAG στην Pensacola. Όποιος παρακολουθούσε αυτά τα σκουπίδια είδε έναν Deep Fake Fontes και τον Welker να συζητούν για Deep Fakes.. Αυτοί οι εγκληματίες είναι που χρησιμοποιούν την τεχνολογία παραγωγικά. Και, ναι, το κάνουν επίσης για να κρύψουν το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς έχουν συλληφθεί, όπως ο Fontes», είπε η πηγή μας.

Τα Λευκα Καπελα, είπε, άρχισαν να ερευνούν τον Fontes μετά τη σύλληψη της Katie Hobbs τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι πληροφορίες για τις ψηφιακές συσκευές του Χομπς, που ανακαλύφθηκαν μετά την εκτέλεση, έδειξαν ότι αυτή και ο Φόντες είχαν ήδη σχεδιάσει να υπομετρήσουν τα ψηφοδέλτια του 2024. Σε ένα email με ημερομηνία 3 Φεβρουαρίου 2023, ο Χομπς έγραψε στον Φόντες: «Με κάθε τύχη, ο Τραμπ θα είναι στη φυλακή πριν από τις εκλογές, αλλά αν όχι, επαναλαμβάνω το 2020 και θα χρειαστώ τη βοήθειά σας». Ο Φόντες απάντησε με ενθουσιασμό: «Θα εξαφανίσουμε αρκετές ψήφους για να εγγυηθούμε ότι ο Μπάιντεν θα κερδίσει το κράτος μας».

Το να καυχιόμαστε κατάφωρα για τη διάπραξη πράξεων προδοσίας δεν είναι ποτέ πέρα από το θράσος του Deep State και ήταν η πτώση πολλών.

«Αφού ο JAG κρέμασε τον Hobbs, ο Fontes έμεινε πολύ, πολύ ήσυχος. Όλη αυτή η δυνατή φλυαρία που συνήθως ακούμε σταμάτησε. Καταλαβαίνω ότι τον έβαλαν στο πίσω μέρος ενώ εργάζονταν σε άλλες περιπτώσεις. Λοιπόν, οι Deep Staters δεν μένουν σιωπηλοί και τον περασμένο μήνα ακούσαμε ότι ο Fontes στρατολογούσε πολιτειακούς νομοθέτες για τον σκοπό του. Έτσι, ο στρατηγός Σμιθ έστειλε πεζοναύτες να πάρουν το κάθαρμα», είπε η πηγή μας.

Οι πεζοναύτες, πρόσθεσε, έφτασαν στην κατοικία του Fontes στο Phoenix την Παρασκευή το απόγευμα καθώς μετέφερε βαλίτσες στο αυτοκίνητό του για σύντομες διακοπές για να επισκεφτεί την οικογένεια στο Nogales. Ατιμασμένος ο ίδιος πεζοναύτης (υπηρέτησε από το 1992-1996), ο Φόντες άφησε τις αποσκευές του και αντιμετώπισε τον νεαρό υπολοχαγό πεζοναυτών, ζητώντας να μάθει ποιος τον είχε εξουσιοδοτήσει να καταπατήσει την περιουσία του. Όταν του είπαν ότι επρόκειτο να συλληφθεί ως ύποπτος προδοσίας και συνωμοσίας για διάπραξη εκλογικής νοθείας και ότι θα μπορούσε να απαντήσει σε αυτούς τους ισχυρισμούς στο στρατιωτικό δικαστήριο του Γκουαντάναμο, είπε ότι η υβριστική ειδωλολατρία των Πεζοναυτών για τον Ντόναλντ Τραμπ τους είχε μόλις στοιχισει 20 χρόνια ποινή φυλάκισης στο Fort Leavenworth.

«Απειλείτε τον υπουργό Εξωτερικών της Αριζόνα και έναν πεζοναύτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Θα το αναφέρω στις αρμόδιες αρχές και θα σας βοηθήσω να απομακρυνθείτε για τις επόμενες δύο δεκαετίες», είπε ο Φόντες στους πεζοναύτες.

Η γενναιότητά του τον απέτυχε όταν ο υπολοχαγός έβγαλε το όπλο και το έστρεψε στο κεφαλι του Φόντες.

"Ασε με ήσυχο. Θα πάω διακοπές», είπε ο Φόντες, ορμώντας ξαφνικά προς την εξώπορτα του σπιτιού του, για να τον καταφέρουν να τον πιασουν και τον ενημέρωσαν ότι όντως ξεκινούσε ένα ταξίδι διακοπών — για να καταφύγει στο GITMO.

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι το Deep State έχει γίνει περισσότερο εξαρτημένο από την εξαπάτηση του Deep Fake από τότε που τα Λευκα Καπελα άρχισαν να στοχεύουν εργαστήρια κλωνοποίησης όχι και τόσο εύκολα αντικαταστάσιμα και επειδή οι ειδικευμένοι σωσιες είναι ελλιπείς και απαιτούν πειθαρχημένη εκπαίδευση για να μιμούνται άπταιστα τους τρόπους οι Deep Staters για τους οποίους μασκαρεύονται.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ28 Μαΐου, 2024 21:14

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.
    1.ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΑΙΧΜΑΛΏΤΟΥΣ
    2.
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΙ
    3.
    ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ.
    ΣΕ ΜΑΓΚΩΝΩ ΣΕ ΔΙΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΚΟ ΣΕ ΧΩΝΩ.
    ΕΓΩ ,ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΗΠΑ ΜΕΤΑ Η ΕΛΛΑΣ.
    ΑΑΑΑ !!!
    ΕΔΩ ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΗ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις