ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΡΑΜΠ

 

Πηγές των Λευκών Καπέλων

είπαν ότι η απάντηση των Λευκών Καπέλων σε μια καταδίκη του Τραμπ εξαρτάται από τα μηνύματα του προέδρου και τη σοβαρότητα της ποινής του.

Τα καταληκτικά επιχειρήματα στη δίκη του παράνομου "hush money" ολοκληρώθηκαν χθες με τη νομική ομάδα του Τραμπ να πλήττει την αξιοπιστία των μαρτύρων κατηγορίας Stormy Daniels, μιας καμμένης ηθοποιού πορνό, και του πρώην δικηγόρου του Trump, Michael Cohen. Ο εισαγγελέας του Deep State, Joshua Steinglass, αφιέρωσε τέσσερις ώρες επικαλούμενος την ενοχή του Τραμπ, λέγοντας, λίγο-πολύ, ότι το κράτος πληρούσε τον ορισμό του βάρους της απόδειξης και ότι ο Τραμπ, ανένδοτος και ένοχος, πρέπει να βρεθεί στη φυλακή για να πάρει ένα μάθημα.

Μέχρι να δημοσιευτεί αυτό το άρθρο, ο δικαστής Χουάν Μέρτσαν θα δώσει σύντομα οδηγίες στην κριτική επιτροπή -που πιθανότατα θα αποτελείται από εξαγριωμένους Δημοκρατικούς- σχετικά με το πρωτόκολλο διαβούλευσης. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι οι συζητήσεις θα μπορούσαν να διαρκέσουν από τρεις ώρες έως τρεις ημέρες. Μια αθώωση φαίνεται αμφίβολη, δεδομένου του παράλογου μίσους του χώρου για τον Πρόεδρο Τραμπ - βοήθησε στην οικοδόμηση της πόλης της Νέας Υόρκης - αλλά μια "στημενη" επιτροπή ενόρκων, η οποία θα κατέληγε σε κακομεταχείριση, είναι πολύ πιο πιθανή. Αν ναι, η αμηχανία του κράτους θα απέκλειε την εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης μέχρι το 2028 μετά την επίσημη επαναφορά του Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο και την ολοκλήρωση της δεύτερης θητείας του. Και μέχρι τότε, λένε πηγές, το Deep State θα είναι ξεπερασμένο, θα υποβιβαστεί σε ιστορική υποσημείωση και θα έχουν απαγχονιστεί διεφθαρμένοι δικαστές, εισαγγελείς και ένορκοι.

Πηγές, ωστόσο, απάντησαν με υπεκφυγές όταν ρωτήθηκαν ποια θα θεωρούσαν τα Λευκα Καπέλα ως μετρημένη απάντηση στον Merchan που θα καταδίκαζε τον Τραμπ σε φυλάκιση.

«Δεν υπάρχει σύνολο περιστάσεων στις οποίες ο ίδιος ο πρόεδρος Τραμπ να πατήσει το πόδι του σε ένα κελί φυλακής», είπε μια πηγή. «Ο δικαστης είναι κακός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ηλίθιος. Γνωρίζει ότι η επιβολή του χρόνου φυλάκισης θα επιτάχυνε έναν εμφύλιο πόλεμο - το Deep State θέλει, αλλά όχι ακόμα. Επίσης, ο Τραμπ είναι ο πιο προστατευμένος άνθρωπος στον κόσμο. Πειτε γι αυτό οτι θέλετε. Δεν μπορώ να δινω συγκεκριμένες απαντήσεις που θα έδιναν στο Deep State ένα πατημα για τα σχέδιά μας».

Μια δεύτερη πηγή, αυτή στο Fort Liberty, είπε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ και τα Λευκά Καπέλα που τον προστατεύουν έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν ακόμα κι αν το Deep State τοποθετεί τον Τραμπ σε απομόνωση.

«Μπορεί να φαίνεται ότι η Cabal έχει το πάνω χέρι. Αλλά αυτό είναι μια ψευδαίσθηση. Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει προβλέψει κάθε κίνηση του Deep State και έχει σχεδιάσει για κάθε ενδεχόμενο. Βρίσκεται σε αυτό το δικαστήριο γιατί θέλει να είναι—να βγάλει έξω τους προδότες, να τους εκθέσει. Σε μια χειρότερη περίπτωση, ή σενάριο καταστροφής, θα ακούγαμε το EBS, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο με τη συγκατάθεση του Προέδρου Τραμπ και την αστρονομικά απομακρυσμένη πιθανότητα να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα», είπε η πηγή.

Ωστόσο, ο Τραμπ έχει πει ότι είναι πρόθυμος να θυσιάσει την ελευθερία του - ουσιαστικά μαρτύρησε τον εαυτό του - για να αποκαλύψει την αντισυνταγματικότητα των δικαστηρίων του Deep State.

«Και ειλικρινά, ξέρετε τι, το Σύνταγμά μας είναι πολύ πιο σημαντικό από τη φυλακή. Δεν είναι καν κοντά. Θα κάνω αυτή τη θυσία οποιαδήποτε μέρα», δήλωσε ο πρόεδρος Τραμπ στις 6 Μαΐου.

Μια τρίτη πηγή στο γραφείο του στρατηγού Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ στο Μαρ-α-Λάγκο είπε ότι 5.000 Λευκα Καπέλα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη είναι έτοιμοι να προστατεύσουν τον Πρόεδρο Τραμπ και τη Δημοκρατία και να σταματήσουν την καταπάτηση της ελευθερίας από το Deep State.

«Σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε χαλια, και αν ο Τραμπ δώσει το σημάδι, είμαστε έτοιμοι να καταλάβουμε τον βόθρο και να τον ισοπεδώσουμε αν χρειαστεί. Και ξέρετε τι; Οι ταυτότητες αυτών των ενόρκων δεν είναι μυστικό για εμάς», είπε.

Αν και η επιθετική γλώσσα του θα μπορούσε να είναι υπερβολική, είναι σαφές ότι τα Λευκα Καπελα λαμβάνουν σοβαρά τις απειλές για την ελευθερία του Προέδρου Τραμπ και θα απαντήσουν σε αυτές με βάση το αποτέλεσμα των συζητήσεων των ενόρκων.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις