ΒΟΜΒΕΣ ΑΣΑΝΤ:"Ο Ερντογάν και η γυναίκα του είναι στους Αδελφούς Μουσουλμάνους"!

asad



"Βόμβες" Άσαντ κατά Ερντογάν και Τουρκίας! Μιλώντας μία ημέρα μετά από το μακελειό στο Παρίσι στο γαλλικό περιοδικό Valeurs Actuelles, ο Άσαντ επιτίθεται με δριμύτητα κατά του καθεστώτος της Τουρκίας και υποστηρίζει φοβερά πράγματα κατά του Ερντογάν, της γυναίκας του και του Νταβούτογλου!
Τι λέει μεταξύ άλλων:
•Τον πιο επικίνδυνο ρόλο μέσα
στην κρίση τον παίζει η Τουρκία. Κάποιες χώρες υποστηρίζουν την Jabhat al Nusra που έχει διασύνδεση με την Al Qaeda.Άλλοι υποστηρίζουν την Daech (Ισλαμικό Κράτος).Η Τουρκία υποστηρίζει και τις δύο οργανώσεις αλλά και άλλες. Παρέχει ανθρώπινο δυναμικό ,υποστήριξη λογισμική,οικονομική,εξοπλισμό .
•Η Daech ομοίως πουλάει πετρέλαιο στην Τουρκία.Είναι επομένως προφανές ότι η Τουρκία παίζει το χειρότερο ρόλο στην κρίση.
•Όλα αυτά έχουν σχέση απόλυτα με τον Erdogan όσο και με τον Davutoglu, αφού στις ενέργειές τους αντανακλάται η αληθινή ιδεολογία τους αυτή των Αδερφών Μουσουλμάνων.
Ο Ερντογάν δεν ανήκει απαραίτητα στην οργάνωση αλλά η γυναίκα του είναι 100%. Ο Ερντογάν θέλει να δει τους Αδερφούς Μουσουλμάνους να κυβερνούν ολόκληρο τον αραβικό κόσμο .





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις