ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΝΑΤΙΝΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΕΝ ΝΤΕΝΙ. ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ-ΘΡΙΛΕΡ! ΜΑΧΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!! 3 ΝΕΚΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!

ΠΑΡΙΣ


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην μαζική αστυνομική επιχείρηση που άρχισε τα ξημερώματα στο βόρειο προάστιο του Σεντ Ντενί του Παρισιού, όπου η Αστυνομία πολιορκεί ομάδα ένοπλων ισλαμιστών που πιστεύεται πως εμπλέκονται στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής, περιλαμβανομένου του φερόμενου ενορχηστρωτή των χτυπημάτων, τον διαβόητο βέλγο τζιχαντιστή Αμπντελχαμίντ
Αμπνταούντ.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες γαλλικών μέσων ενημέρωσης, δυο έως τρεις άνθρωποι έχουν συλληφθεί και τρεις έχουν σκοτωθεί κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ενώ όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως στο διαμέρισμα ήταν ταμπουρωμένοι έξι ένοπλοι τρομοκράτες.
Συγκεχυμένες πληροφορίες θέλουν έναν από τους νεκρούς να είναι αστυνομικός, με την εφημερίδα Liberation να μεταδίδει πως ένας ακόμα ύποπτος παραμένει οχυρωμένος στην πολυκατοικία. Η επιχείρηση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.
Σειρά επτά εκρήξεων ακούστηκε νωρίτερα από την πολυκατοικία όπου ήταν ταμπουρωμένοι οι ύποπτοι, με τους τηλεοπτικούς σταθμούς iTele και BFMTV να μεταδίδουν πως μια βομβίστρια αυτοκτονίας ανατινάχτηκε μέσα στο κτήριο.
Στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά ασθενοφόρα. Η Αστυνομία έχει ζητήσει από τους πολίτες να μην βγουν από τα σπίτια τους ενώ και δυνάμεις του στρατού βρίσκονται στο χώρο. Αρκετοί αστυνομικοί φέρεται να έχουν τραυματιστεί.
Σημειώνεται ότι ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο φερόμενος εγκέφαλος Αμπντελχαμίντ Αμπνταούντ όντως βρίσκεται στο διαμέρισμα, με δεδομένο ότι οι έως τώρα πληροφορίες των ήθελαν να βρίσκεται στη Συρία.
τρομο
paris1_660_387_630_355
Πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον έναν τραυματία σε επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τρομοκρατών που παραμένουν ελεύθεροι – Οι ένοπλοι πυροβολούν από διαμέρισμα



Σε κατάσταση συναγερμού είναι και πάλι το Παρίσι καθώς όπως μεταδίδουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών σε εν εξελίξει επιχείρηση της αστυνομίας στο προάστιο Σεν Ντενί της Γαλλικής πρωτεύουσας.




Η επιχείρηση, που ξεκίνησε λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εντοπισμού και της σύλληψης των δύο, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, τρομοκρατών που κυκλοφορούν ελεύθεροι μετά τις αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις της προηγούμενης εβδομάδας.





ΠΗΓΗ



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις