«Η αριστερά έχει μια σαφή ατζέντα. Υποστηρίζουν την μετανάστευση χάριν δήθεν ‘ανθρωπισμού’, ενώ στην ουσία εισάγουν μελλοντικούς ψηφοφόρους τους»

https://2.bp.blogspot.com/-lAT0ibEkarM/VkWWQciBDkI/AAAAAAAA-Lg/xuicJaD9Bo4/s1600/migrants-viktor-orban-adresses-Hungarian-parliament.jpg

Σε ένα εκτενές άρθρο για τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν και άλλα πρόσωπα της πολιτικής που αντιτάσσονται στην τρέχουσα εισβολή, το FrenchNews Online παρέχει μια εκτεταμένη περίληψη των πρόσφατων ομιλιών του Όρμπαν σχετικά με τους κινδύνους της αποδοχής εκατομμυρίων «προσφύγων» στην Ευρώπη. Επιπλέον, υπάρχουν δύο βίντεο του Orban, ένα διάρκειας 17 λεπτών, που μιλάει στο ουγγρικό κοινοβούλιο, και ένα άλλο πιο σύντομο, που απευθύνεται στο
Κογκρέσο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ/EEP)* στη Μαδρίτη.
Και τα δύο βίντεο είναι με αγγλικούς υπότιτλους. Παρακάτω ένα απόσπασμα από τον λόγο του στη Μαδρίτη:
«Δεν μπορούμε να κρύψουμε το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή αριστερά έχει μια σαφή ατζέντα. Υποστηρίζει την μετανάστευση. Στην ουσία εισάγουν μελλοντικούς ψηφοφόρους τους στην Ευρώπη και κρύβονται πίσω από τον 'ανθρωπισμό'. Πρόκειται για ένα παλιό κόλπο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εμείς να το δεχτούμε. Θεωρούν την ταξινόμηση (των λαθρομεταναστών) και την προστασία των συνόρων 'γραφειοκρατική', 'εθνικιστική' και 'κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων'. Έχουν ένα όνειρο για κοινωνίες χωρίς θρησκευτικές παραδόσεις, χωρίς σύνορα, χωρίς έθνη. Χτυπούν τις βασικές αξίες της ευρωπαϊκής μας ταυτότητας: την οικογένεια, το έθνος, την αποκέντρωση, την ευθύνη.
«Εμείς είμαστε ΕΛΚ. Η συμπεριφορά μας δεν θα πρέπει να καθορίζεται από τη γνώμη των αντιπάλων μας. Είμαστε ένα ισχυρό και μεγάλο κόμμα. Όσο ισχυρότερη είναι η επίθεση, τόσο ισχυρότερη θα πρέπει να είναι η αντεπίθεση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε για τις αρχές μας. Θα πρέπει ταυτόχρονα να είμαστε καινοτόμοι. Καθώς βιώνουμε νέες κρίσεις, οι παλιοί τρόποι δεν λειτουργούν πια. Χρειαζόμαστε θάρρος και νέα πειράματα, και αν ακόμα κάθε ιδέα που προσπαθούμε δεν επιτυγχάνει, δεν πρέπει να μας σταματήσουμε να προσπαθούμε. Και δεν θα πρέπει να επιτιθέμεθα σε όσους προσπαθούν. Ευχαριστώ για τον Πρόεδρό μας και για τα αδελφά κόμματα που υπερασπίστηκαν εμάς τους Ούγγρους στις δύσκολες στιγμές όταν προσφέραμε νέες λύσεις.
«Είμαστε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα – το Κόμμα του Λαού - η ευθύνη μας είναι προς το λαό. Ακούστε το λαό. Ας υπερασπιστούμε την Ευρώπη. Μην αφήνετε τους αριστερούς να φέρουν χάος και να ανοικοδομήσουν την Ευρώπη! Και μην τους αφήνετε να εκδιώξουν την ψυχή της Ευρώπης! Μην αφήνετε τους λίμπεραλς και τους σοσιαλιστές να αφαιρέσουν την Ευρώπη από τον λαό!»







ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις