Αποκλειστικό: Σατανιστές στηρίζουν τους μουσουλμάνους στην Αμερική

461884e0b8b45d7


Με το φόβο έναντι των ισλαμιστών να έχει αυξηθεί μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, οι Μουσουλμάνοι σε δύο πολιτείες των ΗΠΑ έχουν πάρει μια χείρα βοηθείας από ... σατανιστές.
Επτά στους δέκα Αμερικανούς λένε ότι οι αξίες του Ισλάμ είναι «σε αντίθεση» με τις αμερικανικές αξίες και τον τρόπο ζωής, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη.
Οι "Big dudes" έχουν προσφερθεί να συνοδεύουν
τους Μουσουλμάνων και Σιχ που φοβούνται επιθέσεις μίσους, για ψώνια και αλλού!!
«Αν υπάρχουν κάποιοι στην περιοχή Σαν Χοσέ, που είναι μουσουλμάνοι και φοβούνται να εγκαταλείψουν το σπίτι τους από φόβο για κάποιου είδους αντίδρασης, μην διστάσετε να απευθυνθεί σε εμάς», δημοσιεύτηκε από το παράρτημα της Σατανιστικής εκκλησίας του Σαν Χοσέ, στο Facebook.
lamsat
Η πρωτοβουλία αυτή υποστηρίζεται και από τους σατανιστές της Μινεάπολη, με ανάρτηση στήριξης στο Facebook, η οποία επίσης προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τους μουσουλμάνους στις αδελφοποιημένες πόλεις.
lamogiasat
Στο Σαν Χοσέ, η ομάδα έχει επεκτείνει επίσης την βοήθεια-προσφορά της και στους οπαδούς του Σιχισμού (Sikhism), η οποία παρατηρείται κυρίως στην Ινδία. «Αυτό επεκτείνεται και στους Σιχ καθώς πολλοί αδαείς και με έντονο μίσος δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά», δήλωσε το παράρτημα του Σαν Χοσέ.
Η υπηρεσία περιλαμβάνει "big dudes" (αποκαλούν τους συνοδούς προστασίας) οι οποίοι θα συνδράμουν όσων έχουν ανάγκη προστασίας προς οποιονδήποτε προορισμό, οι ίδιοι ή τα μέλη της οικογένειάς τους πρέπει να πάνε.
«Θα χαρούμε να σας συνοδεύσουμε όπου πρέπει να πάτε χωρίς να διαφημίσουμε την παρουσία μας. Απλά, "big dudes" θα σας συνοδεύσουν εκεί που πρέπει», επισημαίνει το παράρτημα της Μινεάπολη.
Και τα δύο παραρτήματα της Σατανιστικής εκκλησίας έχουν λάβει και μηνύματα υποστήριξης πρωτίστως από μουσουλμάνους. Κάποιοι ζήτησαν ακόμη και να ενώσουν τις δυνάμεις με τους σατανιστές, έτσι ώστε να μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις