Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ… «ΑΙΝΙΓΜΑ» ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ… «ΑΙΝΙΓΜΑ» ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ


Είναι διαπιστωμένο πως πολλά συνταρακτικά γεγονότα της διεθνούς επικαιρότητας έχουν ένα διαφορετικό παρασκήνιο από την δήθεν πραγματικότητα που μας προβάλλουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τα οποία αλώστε ο ρόλος τους είναι αυτός ακριβώς, δηλαδή να παραπλανούν τον κόσμο για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι καταχθόνιοι σκοποί της παγκόσμιας ελίτ. Η σύγχρονη ιστορία γράφεται σε δυο εκδόσεις. Την επίσημη και ευρέως εκδιδόμενη και την παρασκηνιακή και πραγματική.
Ένας χρήσιμος τρόπος να αποκρυπτογραφεί κανείς την
πραγματικότητα σε όλα αυτά τα παγκόσμια γεγονότα, είναι να εξετάζει και να ερευνά ποιους πραγματικά ωφελούν και ποιον εξυπηρετούν τα αποτελέσματα από τις συνέπειες τους.
Στις 14 Δεκεμβρίου του 2012, στο Sandy Hook Elementary School στο Newton του Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών, ένας εικοσάχρονος ονόματι Adam Lanza πυροβολεί και σκοτώνει εν ψυχρώ 20 παιδιά και 6 ενήλικες υπαλλήλους του σχολείου. Προηγουμένως ο ίδιος είχε σκοτώσει την μητέρα του στο σπίτι του. Στη συνέχεια αυτοκτονεί πυροβολώντας τον εαυτό του στο κεφάλι.
Στις 20 Ιουλίου του 2012, σε ένα θέατρο στην πόλη Aurora στο Κολοράντο των ΗΠΑ και ενώ προβάλλονταν η κινηματογραφική ταινία, The Dark Knight Rises δηλαδή «Ανατέλλει ο Ιππότης του Σκότους», εισέβαλλε ένα νέος και αρχίζει να πυροβολεί τους θεατές, (μας θυμίζει το Παρίσι). Σκοτώνονται 12 θεατές ενώ άλλοι 70 τραυματίζονται. Ο δράστης, κάποιος James Eagan Holmes συλλαμβάνεται στο παρκινγκ έξω από το σινεμά.
Στις 15 Απρίλιοι του 2013 διεξάγονταν ο διεθνής μαραθώνιος στην Βοστόνη των ΗΠΑ. Την ώρα που κάποιοι μαραθωνοδρόμοι κατέληγαν, έγινε τρομοκρατική επίθεση με βόμβες κατά του πλήθους. Σκοτώνονται τρία άτομα ενώ τραυματίζονται άλλοι 264.
Και φτάνουμε στην Μαύρη Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου του 2015 με την τραγωδία στο Παρίσι.
Τι κοινό έχουν όλα αυτά τα γεγονότα ?
Και όμως έχουν κάποιο συνταρακτικό κοινό στοιχείο, όσο και αν αυτό εκ πρώτης ακούγεται παράδοξο, τρελλό και απίθανο.
Σε όλα αυτά τα γεγονότα υπήρξε μια μάρτυς, η ίδια που παρουσιάζονταν μετά το γεγονός και θρηνούσε με χαρακτηριστικό τρόπο στα καθεστωτικά ΜΜΕ για το γεγονός. Αυτή η κοπέλα έχει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά που την ταυτοποιούν, όπως φαίνεται και στην αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσιεύεται σε ένα γερμανικό μπλογκ.
Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι κρύβεται πίσω από αυτό, είναι ένα πραγματικά πολύ μεγάλο ερώτημα.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις