ΤΟΥΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ....ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ....!!!!!




Το ισχυρό αυτό πλήγμα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης του Ρώσου προέδρου να εντατικοποιήσει τις επιδρομές εναντίον του ISIS
Ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή του βομβαρδισμού ενός διυλιστηρίου πετρελαίου των τζιχαντιστών από ρωσικά μαχητικά έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, αρκετά τμήματα του διυλιστηρίου τινάχτηκαν στον
αέρα και τυλίχτηκαν στις φλόγες κατά τη διάρκεια της επιδρομής.

Το ισχυρό αυτό πλήγμα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης του Ρώσου προέδρου να εντατικοποιήσει τις επιδρομές εναντίον του ISIS έπειτα την αποκάλυψη στοιχείων που επιβεβαιώνουν πως η τρομοκρατική οργάνωση έριξε το αεροσκάφος της Metrojet πριν μερικές εβδομάδες αλλά και μετά την επίθεση στη Γαλλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εχθές η ρωσική πολεμική αεροπορία έλαβε εντολή να πλήττει βυτιοφόρα που μεταφέρουν προϊόντα πετρελαίου από τις ζώνες που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος, όπως δήλωσε ο στρατηγός Αντρέι Καρταπόλοφ.

Σύμφωνα με τον διοικητή των ρωσικών επιχειρήσεων στη Συρία, έχουν ήδη καταστραφεί 500 βυτιοφόρα στη Συρία «τις τελευταίες ημέρες».

Το ISIS ελέγχει τα περισσότερα πετρελαϊκά κοιτάσματα στη Συρία και το λαθρεμπόριο πετρελαίου αποφέρει σημαντικά έσοδα στην οργάνωση. Με βάση μια έρευνα που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο στην εφημερίδα Financial Times, το λαθρεμπόριο πετρελαίου αποδίδει στους τζιχαντιστές 1,5 εκατ. δολάρια ημερησίως όταν η μέση τιμή του αργού ανέρχεται στα 45 δολάρια το βαρέλι.









ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις