ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ...ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑ ΑΒΑΦΤΙΣΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ!!





Για τον τριών ετών γιο τους μίλησαν στα Καλημερούδια ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα. Οι δυο τους αναφέρθηκαν στις διαφωνίες που είχαν, όσον αφορά το παιδί, και έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι δεν το έχουν βαφτίσει ακόμα. Ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Είχαμε μια διαφωνία με τη Θάλεια, η οποία φοβούμενη, λόγω της ευαισθησίας που έχει αναπτύξει ως μάνα, ότι το παιδί μπορεί να τρομάξει με την διαδικασία της βάφτισης. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ποιος
είναι ο λογικός άνθρωπος μέσα στο σπίτι. Μπορεί δηλαδή το παιδί να τρομάξει βλέποντας τα μούσια του ιερέα;». 
Η Θάλεια Ματίκα είπε από την πλευρά της: «Εγώ έλεγα άσε να μεγαλώσει λίγο, άσε να περάσει λίγο ο καιρός, άσε να συνεννοηθούμε, να του εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Για να είμαι ειλικρινής, αν μπορούσα να επιλέξω, μπορεί και να μην το βάφτιζα. Δεν είναι ο ιερέας, είναι αυτό το θέμα με την κολυμπήθρα και αυτά. Την προηγούμενη φορά που είχα μιλήσει γι’ αυτό το πράγμα, μου επιτέθηκαν στο ίντερνετ, διάβαζα τρελά πράγματα. Από γυναίκες ότι ‘κι εμείς είμαστε μάνες, πως τα λες έτσι αυτά’ και λέω εντάξει, δεν είπα και τίποτα φοβερό. Σε αυτή τη χώρα, ας δούμε λίγο και την εξέλιξη των πραγμάτων και ότι έχεις δικαίωμα για άλλες επιλογές, ότι προχωράμε σαν λαός, σαν κοινωνία. Δεν χρειάζεται να βρίζεις τον άλλον για τις επιλογές του. Είχα τέτοιες επιθέσεις. Δεν μίλησα για κάτι τόσο σημαντικό. Μίλησα για μια διαδικασία στην οποία υπάρχει πλέον και η επιλογή της ονοματοδοσίας και μπορείς να ακολουθήσεις κι έναν άλλο δρόμο».







ΠΗΓΗ






















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις