Κι αυτή ΗΡΩΙΔΑ ΤΟΥ Πολυτεχνείου είναι με 850.000 ευρώ καταθέσεις…

valavani



Που βέβαια τώρα μπορεί να έχουν αυγατίσει κιόλας και να είναι περισσότερα…
Ως γνωστόν, τρείς είναι οι γυναίκες που δοξάστηκαν στο «Ηρωϊκό Πολυτεχνείο» τον Νοέμβρη του 1973: Η Μαρία Δαμανάκη, η Πέπη Ρηγοπούλου και η πρώην βουλευτίνα του Σύριζα και πρώην ΚΝίτισσα Νάντια Βαλαβάνη. Η γεννημένη το 1954 στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά ομιλούσα με προφορά Πύργου Ηλείας, Όλγα – Νάντια Βαλαβάνη, σκανδάλισε με το παχυλότατο «Πόθεν Έσχες» της, από το οποίο προκύπτει ότι: Διαθέτει
καταθέσεις 850.000 ευρώ και λιρών Αγγλίας σε διάφορες Τράπεζες και 15 πανάκριβα ακίνητα στο όνομά της, σε Κρήτη, Αττική και Φωκίδα!..
Η ίδια η Βαλαβάνη αναφέρει στο βιογραφικό της ότι ουδέποτε εργάστηκε ως οικονομολόγος, επιστήμη που σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ, αλλά απασχολιόταν επί 20 χρόνια με… μεταφράσεις και ασφαλίσεις, ενώ από το 1996 μέχρι το 2005 ήταν διευθύντρια του ξενοδοχείου του μπαμπά της στο Ηράκλειο της Κρήτης!.. Όταν από την όλοι ρωτούσαν πώς κατάφερε και πλούτισε, ενώ ποτέ δεν ήταν υψηλόμισθη, η Νάντια Βαλαβάνη απάντησε ότι πούλησε το οικογενειακό ξενοδοχείο, το οποίο μάλιστα ήταν υπερχρεωμένο στις Τράπεζες!..
Πώς έγινε αυτό το θαύμα και η κομμουνίστρια Βαλαβάνη βρέθηκε με σχεδόν ένα εκατομμύριο ευρώπουλα πουλώντας ένα καταχρεωμένο ξενοδοχείο, μόνο τα λαμόγια της Πολιτικής και της Δημοσιογραφίας μπορούν να μας εξηγήσουν, όπως – άλλωστε – έκαναν και στην περίπτωση του συριζαίου βουλευτή Δημήτρη Τσουκαλά, που παραμύθιασε όλη την Ελλάδα ότι οι Ολλανδοί του έδωσαν 1 εκατομμύριο ευρώ για τα ωραία του τα μάτια…
Θυμίζουμε πως επί 15 χρόνια (1974-1989) η κακάσχημη Νάντια Βαλαβάνη υπήρξε ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά στελέχη του ΚΚΕ, με Σταλινικές απόψεις. Μάλιστα, το 1989 απεχώρησε από το ΚΚΕ, εξοργισμένη με τον «προδότη» Χαρίλαο Φλωράκη που πήγε κι έκανε κυβέρνηση με την Δεξιά του Μητσοτάκη!.





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις