Βίντεο αποκαλυψη 4 λεπτών του Ομπάμα με τα πραγματικά του συναισθήματα για το Ισλάμ

barak-obama-islam-1328585176-60882



Σε δημοσίευμα της Conservative Tribune διερωτώνται γιατί ο Ομπάμα έχει "έρωτα" με το Ισλάμ.
"Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ποτέ δεν τσιγκουνεύτηκε τους επαίνους για το Ισλάμ. Στην πραγματικότητα ο "έρωτάς" του με το Ισλάμ είναι τόσο έντονος, που πολλοί έχουν αναρωτηθεί μεγαλοφώνως, αν και ο ίδιος ο πρόεδρος είναι μουσουλμάνος.
Ωστόσο, είναι αδύνατο να συνειδητοποιήσουμε πόσο έντονα είναι τα συναισθήματα του Ομπάμα για το Ισλάμ στην πραγματικότητα, έως ότου
ρίξουμε μια ματιά στις τόσες πολλές φορές, που ο Ομπάμα έχει εκστασιαστεί με την "θρησκεία της ειρήνης."
Χάρη στον Sean Hannity, όμως, έχουμε τώρα ένα βίντεο σούπερ αποσπασμάτων τεσσάρων λεπτών, από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του προέδρου Ομπάμα, όσον αφορά το Ισλάμ:




Περιλαμβάνει κορυφαίες ατάκες όπως, «...Θα μεταφέρουμε τη βαθιά μας εκτίμηση για την ισλαμική πίστη, η οποία έχει κάνει τόσα πολλά κατά τη διάρκεια των αιώνων για να διαμορφώσει τον κόσμο», «Το Ισλάμ ήταν πάντα μέρος της ιστορίας της Αμερικής",« Από την ίδρυσή μας, οι μουσουλμάνοι Αμερικανοί έχουν εμπλουτίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες " και άλλα μεγάλα αποσπάσματα αγάπης του Ισλάμ.
Αν ο Ομπάμα θέλει να συμμετάσχει στην Ισλαμοφιλία, εντάξει. Αυτός μπορεί να βλέπει το Ισλάμ ως ένα χόμπι ή ένα ενδιαφέρον, όπως κάποιοι άνθρωποι είναι ανεξήγητα παθιασμένοι με τα αυτοκίνητα, τις ταινίες του Γούντι Άλεν, με τα anime κλπ ...
Ωστόσο, αν η εμμονή του με τη «θρησκεία της ειρήνης» και του μουσουλμανικού κόσμου, γίνεται με τέτοιες παρωπίδες, που αδυνατεί να δει τα μυριάδες προβλήματα που προκύπτουν από την ισλαμική σκέψη - είτε πρόκειται για την τρομοκρατία, το δεσποτισμό, την υποταγή των γυναικών ή την κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων - τότε εκεί ερχίζει το πρόβλημα.
Το πρόβλημα γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, όταν οι παραληρητικές ιδέες του αποτελούν τη βάση για τη δημόσια πολιτική.
Είτε πρόκειται για την αναποτελεσματική του παρέμβαση στο συριακό εμφύλιο πόλεμο, για τη λήψη 10.000 πρόσφυγων από τη Συρία (που αρνείται να επανεξετάσει την πολιτική του μετά τις επιθέσεις του Παρισιού), την άρνησή του να χρησιμοποιήσει τη φράση «ισλαμική τρομοκρατία» ή την ανύπαρκτη στάση του σχετικά με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις μουσουλμανικές χώρες, είναι σαφές ότι το ειδύλλιο του Ομπάμα με την ισλαμική πίστη έχει αλλοιώσει τις απόψεις του.
Η επικίνδυνη άγνοια του έχει κοστίσει ζωές. Ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια μακρά, σκληρή ματιά στην σχέση του προέδρου με τον μουσουλμανικό κόσμο και να εξασφαλίσουμε ότι οι φωνές μας ακούστηκαν."





ΠΗΓΗ

























Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις