Η Μέρκελ καλεί για "ανοχή" έναντι των μεταναστών μετά τη Σφαγή στο Παρίσι

merkel ref


Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ απάντησε στη σφαγή του Παρισιού, καλώντας για «ανοχή» απέναντι στους μετανάστες και σεβασμό «στο δικαίωμα του καθενός να αναζητήσει την τύχη του και να ζήσει», καθώς η πολιτική της να επιτρέπει σε εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες τέθηκε υπό νέο έλεγχο.
"Πιστεύουμε στο δικαίωμα του καθενός να αναζητήσει την τύχη του και να ζήσει, στο σεβασμό του άλλου και την ανεκτικότητα», είπε
η Μέρκελ. «Γνωρίζουμε ότι η ελεύθερη ζωή μας είναι ισχυρότερη από κάθε τρομοκρατική. Ας δώσουμε στους τρομοκράτες την απάντηση από τις αξίες μας με αυτοπεποίθηση. 'Οπως έχουμε επιβεβαιώσει αυτές τις αξίες σε όλη την Ευρώπη. Τώρα, περισσότερο από ποτέ. "
Μόλις τον περασμένο μήνα, κορυφαίοι ειδικοί ασφαλείας προειδοποίησαν τη Μέρκελ ότι η μεσαία τάξη στη Γερμανία "ριζοσπαστικοποιείται" ως απάντηση στην εισροή μεταναστών και ότι μπορεί να προκύψει η εσωτερική αναταραχή.
Με την Πολωνία να έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα αρνηθεί να λάβει πρόσφυγες μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, η πολιτική ανοικτών συνόρων της Μέρκελ, ήδη δέχεται έντονες επικρίσεις, είναι πιθανό να αντιμετωπίσει έντονη αντίθεση.
Εν τω μεταξύ, ο ηγέτης του Εθνικού Μετώπου Marine Le Pen έδωσε ένα πολύ διαφορετικό τόνο από τη Μέρκελ, καλώντας τη Γαλλία να ενισχύσει τα σύνορά της.
"Η Γαλλία πρέπει να καθορίσει ποιοι είναι οι φίλοι της είναι και ποιοι είναι οι εχθροί της. Εχθροί της Γαλλίας είναι εκείνοι που διατηρούν δεσμούς με τον Ισλαμισμό. Μια για πάντα, η Γαλλία πρέπει να ανακτήσει τον έλεγχο των συνόρων της ", δήλωσε ο Λε Πεν.
"Ο Ισλαμικός φονταμενταλισμός πρέπει να καταστραφεί, τα ριζοσπαστικά τζαμιά πρέπει να είναι κλειστά και οι ακραίοι κληρικοί πρέπει να απελαύνονται. Από τους Γάλλους τρομοκράτες πρέπει να αφαιρείται η ιθαγένεια τους και να αποκλειστούν από αυτήν τη χώρα."





ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις