Aυτός είναι ο ασύλληπτος τρομοκράτης που αναζητά η γαλλική αστυνομία

duo-apo-tous-tromokrates-zousan-stis-brukselles 7


Εκτός από τους επτά δράστες που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των επιθέσεων σε έξι διαφορετικά σημεία της γαλλικής πρωτεύουσας, υπάρχει και άλλος ένας, γαλλικής εθνικότητας, ο οποίος νοίκιασε ένα αυτοκίνητο Polo, μάρκας Volkswagen, το οποίο εθεάθη έξω από το συναυλιακό χώρο Μπατακλάν.
Ο άνδρας αυτός, σύμφωνα με το κανάλι BFM TV, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, «δεν βρισκόταν μεταξύ των επτά νεκρών δραστών ή των ανδρών που, μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί στο Βέλγιο» ως ύποπτοι για διασύνδεση με το τρομοκρατικό
χτύπημα στη Γαλλία.
Παράλληλα, δόθηκε στη δημοσιότητα πρίν από λίγο η φωτογραφία του δράστη που αναζητείται. Προκειται για τον Salah Abdeslam, γεννημένο το 1989 και με ύψος 1.75. Όποιος έχει πληροφορίες για τον άνδρα στο Παρίσι θα πρέπει να καλέσει στο 197.
Ένας από τους άνδρες που συνελήφθησαν στο Βέλγιο, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες είναι ο αδελφός του άνδρα ο οποίος νοίκιασε το μαύρο Volkswagen Polo.
Το γαλλικό πρακτορείο μάλιστα αναφέρει ότι ήταν τρία τα αδέρφια που συμμετείχαν στις επιθέσεις του Παρισιού.
Δύο από τους δράστες που εμπλέκονται στην ωμή βία της Παρασκευής στο Παρίσι ζούσαν στις Βρυξέλλες, αναφέρει η βελγική δημόσια ραδιοτηλεόραση RTBF και το γαλλικό πρακτορείο.
Πηγή της αστυνομίας είπε στο RTBF ότι δύο από τους δράστες το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι, ήταν από τις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα από τις περιοχές Molenbeek και Saint-Jean, αντίστοιχα.
Η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει εφόδους στην περιοχή του Molenbeek πάντα σε σχέση με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και έχει συλλάβει μέχρι στιγμής επτά άτομα.









ΠΗΓΗ






































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις