Η στιγμή των πρώτων πυροβολισμών στο Bataclan και η αντίδραση των Eagles

bataclan death metal


Οι ήχοι της ροκ μπλέκονται με των πυροβολισμών. Ο ντράμερ των Eagles σκύβει το κεφάλι του και ο κιθαρίστας εξαφανίζεται. Οι πρώτες στιγμές του μακελιού στο Bataclan.
Οι ήχοι της ροκ μουσικής μπερδεύονται μ' αυτούς των πυροβολισμών. Τις ανατριχιαστικές στιγμές των πρώτων πυροβολισμών στο Bataclan τη στιγμή που βρίσκονταν επί σκηνής οι «Eagles Of Death Metal» ενώπιον των 150.000 - κυρίως νεαρής ηλικίας - θεατών τους κατέγραψε κάμερα.
Την ώρα που γκρουπ και κοινό είναι
παραδομένοι σε μια νύχτα διασκέδασης υπό τους ήχους των «Eagles Of Death Metal» ξαφνκά ακούγονται δυνατοί πυροβολισμοί και η αντίδραση των μελών του συγκροτήματος είναι ενδεικτική: ο ντράμερ σκύβει το κεφάλι του για να καλυφθεί και ο κιθαρίστας αποχωρεί.
Το τι ακολούθησε περιγράφουν οι συγκλονιστικές μαρτυρίες ομήρων από το Bataclan, το θεάτρο της μεγάλης σφαγής από τα πυρά των 4 ενόπλων τζιχαντιστών, που κυριολεκτικά γάζωσαν το πληθος.
«Τους άκουσα να ξαναγεμίζουν, η μουσική είχε σταματήσει, όλος ο κόσμος είχε πέσει κάτω, συνέχισαν να πυροβολούν στον κόσμο...», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας










ΠΗΓΗ

















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις