Καπου μεταξυ καρντιφ και μπραντισταν

kardif



Σημερα θα μιλησουμε για μερικα πραματα σχετικα με το ισλαμ που εμαθα οταν ημουν και σπουδαζα Αγγλια . Στην αγγλια υπαρχουν παντου τζαμια , αραβοφωνοι ραδιοφωνικοι και τηλεοπτικοι σταθμοι που ολη μερα μιλανε για το ισλαμ και διαθετουν επιροη σε οικονομικο και πολιτικο επιπεδο .Κυριως πισω απο το Ισλαμ στην Αγγλια ειναι η Σαουδικη αραβια .
Μερικους μηνες πριν σε μια παμπ του καρντιφ ειχαμε αραξει με ενα φιλο αραβικης καταγωγης και μιλαγαμε για τα γεωπολιτικα
τεκτενομενα και τον πολεμο στην Συρια .
Εκεινη η παμπ ειχε και χοστελ και καμια φορα εμφανιζοντουσαν περιεργα τυπακια .Σε λιγο κοντα στο τραπεζι μας εκατσαν κατι τυποι γυρω στα 35 που ηταν αραβες οι οποιοι φαινοντουσαν στα ματια μου σαν πρακτορακια που προσπαθουν να το παιξουν κουλ και ασχετοι ,δεν ξερω αν με καταλαβαινετε ολοι εδω αλλα καποιοι ναι . Το πα στον κολητο μου που ηταν αρκετα εκπαιδευμενος σε θεματα γαιοπολιτικης και γεωστρατηγικης και μου ειπε οτι θα χε πλακα αν εχω δικιο να τους αποκαλυψουμε.
Δεν ξερω αν ηταν κουταμαρα μας η οχι αλλα πιασαμε μια κουβεντα μαζι τους με ασχετα θεματα στην αρχη και μετα σιγα σιγα καταληξαμε στην συρια .Σε λιγο η συζητηση ειχε αναψει στο θεμα των εκτελεσεων παιδιων και χριστιανων στην συρια και οταν τους υπενθυμιζα οτι το κορανι απαγορευει τετοιες συμπεριφορες αρχιζαν και ενιωθαν καπως αβολα .
Οι τυποι ηταν ξεκαθαρα με το μερος των τζιχαντιστων ,ηταν σαουδαραβες οπως μας ειπαν και δουλευαν για τον σαουδαραβικο στρατο .Ο λογος που ηταν στο καρντιφ ηταν και καλα για να μαθουν αγγλικα αλλα αγγλικα κουβεντιαζαμε ολη την ωρα μια χαρα οποτε η δικαιολογια τους ηταν χαζη .Στο τελος αρκετα ενοχλημενοι εφυγαν και δεν τους ξαναειδαμε ποτε .
Αυτο ειναι ενα μικρο δειγμα το τι ανθρωποι υπαρχουν στην ευρωπαικες χωρες πλεον και πως μπορεις να βρεθεις αντιμετωπος με περιεργους ανθρωπους στο ματριξ .
Ολη η ευρωπη ειναι γεματοι με τετοιους τυπους φυτεμενοι σε καθε φτωχογειτονια των μεγαλουπολεων ποιος ξερει με τι σκοπους .Δεν ειναι συνομωσια πλεον ουτε παρανοια .
Το ισλαμ εξαπλωνεται παντου και το κανει και νομιμα η μη μες στα μουτρα μας . Αυτο συμβαινει απλα .Ειναι θεμα επιροης σε πλανητικο επιπεδο αυτη η εισβολη του ισλαμ στην ευρωπη .Το επεκτατικο απο την φυση του ισλαμ απλα μεγαλωνει .Αυτο ειναι το doctrine τους και αυτο κανουν σε αντιθεση με την ευρωπη που φθυνει και μαραζωνει ζωντας για οσο μπορει ακομα την πλειαδα αγαθων και υπηρεσιων . Η ευρωπη με τους χριστιανους χανει και το ισλαμ εξαπλωνεται .
Πριν μερικους παραπανω μηνες βρισκομουν σε ενα προαστιο του Μπραντφορδ η αλλιως Μπραντισταν .Το ονομα αλλαξε μια και η συσταση της περιοχης εχει μεταβληθει και ολοκληρες γειτονιες ειναι καβαντζωμενες απο μουσουλμανους και συγκεκριμενα σουνιτες και οχι αγγλους .Και σας πληροφορω οτι τα καλυτερα σπιτια και πιο ακριβα σπιτια ανηκαν παλι σε σουνιτες . Λογο της δουλειας μου εγω επισκεπτομουν διαφορα σπιτια και ερχομουν μουρη με μουρη με πολυ κοσμο μουσουλμανους αραβικης και αλλης καταγωγης .
Γενικα μπορω να πω οτι οι μουσουλμανοι σε αυτες τις περιοχες ηταν οι μισοι αφομοιωμενοι στην εγγλεζικη καπιταλιστικη κουλτουρα και μιλαγαν εξαιρετικα αγγλικα και σκεφτονουσαν σαν αγγλακια .Ομως ακομα και αυτες οι οικογενειες ηταν εντονα θρησκες αλλα ηταν μια χαρα ανθρωποι που δεν ηθελαν προβληματα ουτε υποστηριζαν την βια .Βασικα ειναι δυσκολο να βρεις σουνιτες που να μην ειναι πολυ θρησκοι ,μερικοι απο αυτους ειναι και ακραιας ιδεολογιας .
Ειναι χρησιμο να πουμε οτι αρκετες μουσουλμανικες οικογενειες με καλοσορισαν και με φροντισαν με τροπο που δεν μου ειχαν φερθει σε σπιτια που ηταν ελληνες ! Το ισλαμ ειναι θεμα ερμηνειας και αυτες οι οικογενειες ανηκαν στο κομματι του ισλαμ που ειναι εντονα ανρθωπιστικο .Ναι υπαρχει και τετοιο και ειναι υποχρεομενοι μαλιστα να δινουν Ζαχατ δηλαδη 10% των κερδων τους σε φιλανθρωπιες ετσι λοιπον εκανα και χρυσες δουλειες μια και προωθουσα φιλανθρωπικες εταιρειες ….
*Α μια και το ανεφερα σκεφτειτε δυο φορες πριν δωσετε λεφτα σε καποιες φιλανθρωπικες εταιριες γιατι μαλλον με τα λεφτα σας δινεται μπονους στην εταιρεια μαρκετινγ που κανει προμοτιον στην φιλανθρωπικη οργανωση και πολυ λιγη ουσιαστικη βοηθεια παει σε αυτους που την χρειαζονται ……*
Εκτος απο αυτους τους καλοπροαιρετους ανρθωπους υπηρχαν και αλλοι που ηταν πιο νεα παιδια 2-3 γενιας που μεσα απο συζητησεις μαζι τους καταλαβα οτι μαλλον ειχαν ακραιες ιδεες και υποστηριζαν το Ισις . Τα σπιτια τους ηταν πολυ καλα και πλουσια και ολοι οι τοιχοι καλυμενοι με κοματια απο το κορανι .Δεν ειναι δυσκολο να μιλησεις με καποιον απο αυτους .Ανοιγονται ευκολα αν ξερεις τον τροπο .Το κολπο ειναι το εξης .
Αυτοι οι ακραιοι μουσουλμανοι ειναι τοσο θρησκοληπτοι και πορωμενοι που τρελενονται να μιλανε για το ισλαμ .Ομως υπαρχει ενα θεμα .Αν εισαι δυτικος δεν σε εμπιστευονται και οι ακραιοι σε μισουν κιολας αφου σε θεωρουν εντελως απιστο και αμαρτωλο .Αν εισαι δυτικος για να σε εμπιστευτουν πρεπει να ξερεις για το ισλαμ .Ετσι τσιμπανε και αρχιζει η κουβεντα .Πολλοι απο αυτους δεν ειναι ιδιαιτερα εξυπνοι και σε μια κουβεντα θα αρχισουν να τους ξεφευγουν πραματα .Οσοι εχουν τα αναλογα ποστα εκει που ξερουν ας εκτιμησουν αυτο που τους λεω ………Τα χαμηλα στελεχη δεν ειναι λοιπον πολυ εξυπνοι αλλα οι αρχηγοι τους ειναι πολυ ευφιεις , εχουν κανει τεχνη το καμουφλαζ και την παραφυλαξη stalkers .
Εδω ειναι εμφανες μια σημαντικη διαφορα νοοτροπιας στην ευρωπαικη και μουσουλμανικη κουλτουρα .Οι ευρωπαιοι θελουν τα πραματα γρηγορα εδω και τωρα ειναι ανυπομονοι .Οι μουσουλμανοι εχουν μαθει να σχεδιαζουν και να περιμενουν για οσο καιρο χρειαστει ,για αυτο ειναι καλοι υφαντουργοι ….
Οποτε τυχαινε να μιλησω με τιποτα πιο ακραιους μουσουλμανους η συζητηση ηταν για το θεμα του ενος θεου και τις διαφορες και ομοιοτητες του χριστιανισμου και του ισλαμ. Βεβαια παντοτε ηθελαν να μου αποδειξουν οτι ειναι ανωτεροι απο τους αλοθρησκους Θυμηθητε το αυτο .
Και με παροτρυναν με πλαγιο τροπο να εξισλαμιστο . Και ολα αυτα τα ελεγαν με ηρεμο τροπο χωρις φωνες ,ειναι εκπαιδευμενοι στην προπαγανδα και κατηχηση.Με λιγα λογια κανουν τους πολιτισμενους αλλα οταν ενεργοποιηθουν επιθετικα πανε για να πεθανουν και οσους παρει ο χαρος .(Και σκεφτειτε και το εξης .
Ο θανατος για τον δυτικο τροπο σκεψης ειναι προς αποφυγη και ειναι φοβητρο .Οι ακραιοι μουσουλμανοι δεν φοβοντου να πεθανουν και αυτο τους κανει διπλα επικινδυνους .Εμεις δεν εχουμε εκπαιδευτει να μην φοβομαστε τον θανατο και ειναι πολυ σημαντικο αυτο !!!!) Το προμοτιον τους το κανουν επιτυχημενα μια και χιλιαδες αγγλων εχουν ηδη εξισλαμιστει . Το ισλαμ ας καταλαβουμε οτι δεν ειναι μονο θρησκεια αλλα ενας θρησκευτικοκοικωνικοπολιτικοοικονομικο τροπος ζωης και αφου εχει σαν σκοπο την εξισλαμιση ολου του πλανητη εχει αναπτυξει πολυ καλη προπαγανδα και τεχνικες προβολη του .
Και στην ελλαδα γινεται αυτη τη στιγμη ενας κρυφος εξισλαμισμος ελληνων , και οσο και αν σας φαινεται περιεργο οχι φτωχων ελληνων .Ψαξτε στα ακριβα προαστια στη Αθηνα .Αν στην ελλαδα υπαρξει προβλημα με τους τζιχαντιστες αυτοι δεν θα ειναι μονοι τους αλλα θα εχουν και ελληνες προσυλητισμενους μαζι τους .
Περιεργο ρολο παιζουν και διαφορες φιλανθρωπικες οργανωσεις . Πριν καποιους μηνες παλι στην Αθηνα μιλαγα με εναν αφγανο που εκχριστιανιστικε απο αμερικανους καθολικους ιερεις στο αφγανισταν . Ερευνηστε λιγο τον συνχρονο εκχριστιανισμο σε αφγανισταν και ιρακ ……Αυτος ο τυπας ηταν αρκετα εξυπνος και με προειδοποιησε οτι αργα η γρηγορα οι τζιχαντιστες θα ερθουν και εδω .Ποιος ξερει αν ειχε δικιο . Συνεχιζει το εργο του στην αθηνα βοηθωντας προσφυγες…
Θα ταν καλο να διαβασετε για αυτα τα θεματα σχετικα με το ισλαμ γιατι η θα ζησουμε με αυτους σαν γειτονες στις γειτονιες μας η θα τους πολεμησουμε .Οποτε αναγκαστικα με τον ενα η τον αλλο τροπο ενημερωθειτε .
Μαθετε επισης μια και ειστε ελληνες και ορθοδοξοι οτι το ισλαμ μιλαει με καλο τροπο για τους ορθοδοξους χριστιανους και τους διαχωριζει απο τους καθολικους και τους εβραιους .Στην ισλαμικη βιβλιογραφια της εσχατολογιας αναφερεται οτι οι αγνοι μουσουλμανοι θα συμαχησουν με τους ρουμ δηλαδη με τους ορθοδοξους χριστιανους εναντιον των καθολικων , των εβραιων αλλα και εναντιον των πλανεμενων μουσουλμανων .
Η προφητεια μιλαει για ενα μεγαλο πολεμο τον Μαλχαμα και θα ακολουθησει η καταστροφη και καταληψη της Κωνσταντινουπολης !!!! Αυτα ειναι πληροφοριες απο κειμενα της ισλαμικης εσχατολογιας ,κατι σαν την αποκαλυψη δηλαδη . Και οχι μονο αυτο αλλα λεει το κορανι οτι οι ρουμ θα νικησουν μαζι με τους αγνους μουσουλμανους .
Στην προφητειολογια αυτη υπαρχει και ο Ντατζαλ που εχει τον ρολο του αντιχριστου , οχι του σατανα αυτος ειναι αλλος .Ο νταντζαλ θα ειναι μια πολυ δυνατη προσωπικοτητα ομως θα φερει τεραστια δεινα στην ανθρωποτητα μεσα απο πολεμους ως που να σκοτωθει απο τον Ιησου στην Δαμασκο . Ναι στα ισλαμικα βιβλια λεγεται οτι ο ιησους θα σκοτωσει τον αντιχριστο νταντζαλ και θα κανει μαζι με τον μωαμεθ κοινη προσευχη .Οσοι θελετε παραπανω πληροφοριες δειτε τα βιντεο του seih Imran hosein στο youtbe. Θα παθετε πλακα .
Βεβαια το γεγονος οτι το κορανι μιλα για τους ρουμ με σεβασμο δεν σταματα τους τζιχαντιστες να σκοτωνουν αβερτα και να ερμηνευουν το κορανι με τον πιο ακραιο τροπο και λανθασμενο τροπο . Το σημειο των Ρουμ ειναι χρησιμο να το καταλαβουν τα τζιμανια που ασκουν εξωτερικη πολιτικη και πως θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει προς οφελος μας …….Α ρε ηλιθιοι τσαμπα πληρωνεστε εν τελει .


Παπασπυρος




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις