Γερμανικό Νοσοκομείο είναι αναγκασμένο να προσλάβει φύλακες μετά από επίθεση "προσφύγων" στις νοσοκόμες

nurse



Ένα νοσοκομείο στο Sigmaringen, στη Γερμανία έχει αναγκαστεί να προσλάβει φύλακες ασφάλειας μετά από πολλά περιστατικά, κατά τα οποία οι μετανάστες επιτέθηκαν σε νοσηλευτές ενώ λάμβαναν δωρεάν υγειονομική περίθαλψη.
Το Schwäbische.de αναφέρει ότι το Νοσοκομείο SRH στο Sigmaringen πήρε την προφύλαξη μετά από επιθέσεις σε νοσηλευτές, 40 από τις οποίες σημειώθηκαν μόνο τον Σεπτέμβριο, με το διευθυντή νοσηλευτικής Silvia Σταρκ, να αποκαλύπτει ότι
το προσωπικό ήταν "εντελώς τρομοκρατημένο" από την επίθεση της λεκτικής και σωματικής κακοποίησης.
Ο Stark είπε, ότι οι πρόσφυγες δαγκώνουν και φτύnουν τους νοσηλευτές και μεθυσμένοι μετανάστες συμπεριφέρονται ιδιαίτερα επιθετικά προς τις νοσοκόμες, κατά τις νυκτερινές ώρες.
"Κάθε φορά που μια νοσοκόμα εργάζεται στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης μόνη, συνοδεύεται από μια φρουρά ασφάλειας», σύμφωνα με την έκθεση, η οποία αναφέρει ότι οι νοσηλευτές συνοδεύονται από τους φρουρούς από τα μεσάνυχτα έως τις έξι το πρωί, από Κυριακή έως Πέμπτη και από τις 10 τη νύχτα έως τις 6 το πρωί τις Παρασκευές και τα Σάββατα.
Σύμφωνα με το διευθυντή Willi Rompp, παρά την εισαγωγή των φρουρών ασφαλείας, οι επιθέσεις στις νοσοκόμες δεν έχουν μειωθεί. Το νοσοκομείο φέρει όλο το βάρος του κόστους για να προσλάβει τους φρουρούς ασφαλείας.
Το Ινστιτούτο Gatestone πρόσφατα τόνισε, ότι οι επιθέσεις από τους μετανάστες δεν είναι το μόνο πρόβλημα επί του παρόντος στο γερμανικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, ως αποτέλεσμα της εισροής προσφύγων.
«Νοσοκομεία, κλινικές και αίθουσες επειγόντων περιστατικών σε όλη τη Γερμανία είναι κατάμεστα με μετανάστες που πάσχουν ασθένειες όλων των ειδών, και το ιατρικό προσωπικό, μεταξύ των οποίων χιλιάδες εθελοντές, διαμαρτύρεται ολοένα για την επαγγελματική εξουθένωση», σύμφωνα με την έκθεση.
Ασθένειες που δεν έχουν παρατηρηθεί στη Γερμανία εδώ και δεκαετίες, έχουν επίσης εισαχθεί στη χώρα από τους αιτούντες άσυλο.
«Ορισμένες από τις ασθένειες δεν τις έχω δει για 20 ή 25 χρόνια, και πολλοί από τους νεότερους συναδέλφους μου στην πραγματικότητα ποτέ δεν τις έχουν δει," είπε ο Δρ Μάικλ Melter, ο επικεφαλής γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρέγκενσμπουργκ.
Το κόστος όταν κρατούνται οι μετανάστες σε καραντίνα, αν φτάνουν με μεταδοτικές ασθένειες, όπως η φυματίωση, είναι επίσης αστρονομικό, με τους Γερμανούς φορολογούμενους να επιβαρύνονται με 12.000 ευρώ ανά μετανάστη, ανά μήνα.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις