Σένγκεν, τέλος: Αφού μας "βούλιαξαν" με λάθρο οι "εταίροι" αλλάζουν την Συνθήκη





Αφού πρώτα μας "βούλιαξαν" με λάθρο και πρόσφυγες (από έναν πόλεμο που άλλοι είναι οι υπαίτιοι) οι "εταίροι" μας, αλλάζουν την Συνθήκη Σένγκεν.
Αποφάσισαν να ενισχύσουν τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων ακόμα και για τους πολίτες που είναι κάτοικοι των 26 κρατών-μελών του χώρου Σένγκεν και να δράσουν άμεσα για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου όπλων σε ευρωπαϊκό έδαφος μέσω της καλύτερης συνεργασίας των εθνικών αστυνομικών, αντιτρομοκρατικών και
δικαστικών αρχών.

Πολύ ακριβά αναμένεται να πληρώσει η Ελλάδα την μέχρι σήμερα εφαρμογή της περιβόητης Συνθήκης Σένγκεν: Η Γαλλία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Λουξεμβούργο θα βγουν από αυτήν μέχρι να περάσει η προσφυγική κρίση με σκοπό να διακόψουν τις εισροές λαθρομεταναστών στις επικράτειές τους και να αφήσουν κάπου 2 εκατ. πρόσφυγες που είναι έτοιμοι να περάσουν από την Τουρκία στην Ελλάδα και άλλα 5 εκατ.που από την Συρία ετοιμάζονται να περάσουν αρχικά στην Τουρκία και μετά στην Ελλάδα, στην ελληνική γη.

Καθώς Βουλγαρία αλλά και τα Σκόπια, όπως και η Ουγγαρία βορειότερα, χτίζουν φράχτες στα σύνορά τους για να εμποδίσουν τις λαθρομεταναστευτικές και προσφυγικές ροές που διέρχονται από την χώρα μας υπάρχει θανάσιμος εθνικός κίνδυνος επτά εκατομμύρια πρόσφυγες και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι λάθρο να περάσουν και να ... μείνουν στην Ελλάδα!.

Μέχρι αυτή την στιγμή η μεγάλη εισροή λαθρομεταναστών-προσφύγων δεν φάνηκε τόσο στην χώρα διότι το μεγαλύτερο μέρος τους έχει ήδη κατευθυνθεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες εάν όμως αποκλειστούν όλοι οι άλλοι πιθανοί προορισμοί κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε "αποθήκη" ψυχών και όλη η χώρα να μετατραπεί σε ένα πελώριο γκέτο-φυλακή σαν αυτό που ήταν η Νέα Υόρκη στην δυστοπική ταινία του Τζον Κάρπεντερ "Απόδραση από την Ν.Υόρκη".

Σε συμφωνία σε τρία σημεία για την αποτροπή μελλοντικών τρομοκρατικών χτυπημάτων σε ευρωπαϊκό έδαφος κατέληξαν οι υπουργοί Εσωτερικών και Δικαιοσύνης στις Βρυξέλλες, στο έκτακτο Συμβούλιο της Ε.Ε.

Οι «28» αποφάσισαν να δράσουν άμεσα για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου όπλων σε ευρωπαϊκό έδαφος μέσω της καλύτερης συνεργασίας των εθνικών αστυνομικών, αντιτρομοκρατικών και δικαστικών αρχών, στην ενίσχυση του ευρωπαϊκού αρχείου καταγραφής δεδομένων των επιβατών στις αεροπορικές μεταφορές (PNR) και στην μεταρρύθμιση της Συνθήκης Σένγκεν, ώστε να επιβάλλονται αυστηροί έλεγχοι στα εξωτερικά σύνορα ακόμα και για τους Ευρωπαίους πολίτες που είναι κάτοικοι των 26 κρατών-μελών του χώρου Σένγκεν.

Σημειώνεται ότι ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος προσερχόμενος προέβη στην εξής δήλωση: «Είναι η κατάλληλη στιγμή να πάμε ένα βήμα μπροστά με τη δημιουργία μιας Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο ευρωπαϊκές πηγές, τα κράτη μέλη «δεσμεύονται να εφαρμόσουν αμέσως τους απαραίτητους συστηματικούς και συντονισμένους ελέγχους στα εξωτερικά σύνορα, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται και στα άτομα που απολαμβάνουν της ελευθερίας της μετακίνησης».

Παρόμοια απόφαση είχε ήδη ληφθεί τον Φεβρουάριο, όμως δεν είχε εφαρμοσθεί επαρκώς.

"Για να μπορέσουν να γίνουν αληθινά συστηματικοί οι έλεγχοι των πολιτών της ΕΕ, όπως ζητεί η Γαλλία, πρέπει να αναθεωρηθεί ο Κώδικας Σένγκεν", υπογράμμισε αξιωματούχος της ΕΕ.

"Στοχευμένη αναθεώρηση του Κώδικα Σένγκεν, η οποία θα επιτρέπει την πραγματοποίηση συστηματικών ελέγχων σε Ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι θα περιλαμβάνουν την επαλήθευση βιομετρικών πληροφοριών", αναφέρεται στα συμπεράσματα της υπουργικής συνόδου.

Δηλαδή θα παρακολουθούνται τα τσιπ των διαβατηρίων!

Τα βιομετρικά διαβατήρια, αποθηκεύουν όλες τις πληροφορίες σε ένα chip! Έρχονται πολύ άσχημες εποχές με πρόσχημα την Ασφάλεια!
Όπως έλεγε ο Πατροκοσμας «Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» .

'Η και το κλασικότερο από την Αποκάλυψη του Ιωάννη κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."

Τι καλύτερο από το να επιβληθεί αυτό προς χάρη της ασφάλειας, όλοι θέλουν να είναι ασφαλείς.

"Αυτοί που θυσιάζουν την ελευθερία τους για την ασφάλεια, δεν αξίζουν τίποτα από τα δύο" έλεγε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος.

Οι Άγιοι της Ορθοδοξίας έχουν μιλήσει αιώνες πριν για αυτό που έρχεται.




ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις