To θαύμα των Χριστουγέννων! Βρέφος “ξαναγεννήθηκε” αφού καταψύχθηκε (φωτό)

moro1

Ήταν 20 Δεκεμβρίου του 2011 όταν μια νεαρή γυναίκα πίστεψε ότι θα χάσει για πάντα το μωρό που κυοφορούσε αφού γεννήθηκε νεκρό! Το θαύμα των Χριστουγέννων όμως και η επιμονή της μαίας, έκαναν τη γυναίκα να αγκαλιάσει τελικά ένα
υγιές μωρό.
Η γυναίκα ήταν έγκυος στον μικρό Φρέντι πριν από τρία χρόνια. Ένα απόγευμα ένιωσε ια αδιαθεσία και γι αυτό τηλεφώνησε στη μαία της.
moro2

Της συνέστησε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο. Όταν λίγη αργότερα έφθασε στο σπίτι διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν έτοιμη να γεννήσει. Τα νερά έσπασαν αλλά δεν έμοιαζαν μνα πηγαίνουν όλα φυσιολογικά. Η μαία κάλεσε αμέσως βοήθεια. Όπως διαπίστωσε η ίδια, το μωρό είχε κολλήσει με τον ώμο του και ο ομφάλιος λώρος που τροφοδοτεί το μωρό με οξυγόνο, είχε κοπεί μέσα στην μήτρα.
moro3
Το ασθενοφόρο καθυστερούσε και η ζωή του μωρού κινδύνευε! Η μαία κατάφερε να ελευθερώσει το παιδί αλλά …το μωρό δεν ανέπνεε.
Όταν έφθασε το ασθενοφόρο μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τους εξήγησαν ότι υπήρχαν ελπίδες να ζήσει το μωρό αλλά με εγκεφαλικά προβλήματα αφού για αρκετή ώρα ο εγκέφαλός του δεν οξυγονωνόταν.
Οι γιατροί πρότειναν να μπει ο μικρούλης Φρέντι σε διαδικασία «κατάψυξης» ώστε το σώμα του να μπει σε κατάσταση υποθερμίας. Αυτή η τεχνική θα μπορούσε να βοηθήσει τον εγκέφαλο να ανακάμψει με κάποιο τρόπο αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα.
moro4
Η οικογένεια δέχτηκε και το παιδάκι έμεινε στην κατάψυξη για 72 ώρες!
Το βράδυ των Χριστουγέννων τελικά οι νέοι γονείς κράτησαν στην αγκαλιά τους ένα υγιές μωρό. Το θαύμα είχε γίνει.

πηγη
makeleio

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις