Τυχαία όπου επενδύουν οι πολυεθνικές απο πίσω είναι το ΠΑΜΕ;


Τὸ ΠΑΜΕ φροντίζει μεθοδικὰ νὰ καταστραφοῦν οἱ ντόπιες βιομηχανίες, μὲ πρόσχημα κάποιες καθυστερήσεις πληρωμῶν.

Πράκτορες ποὺ παριστάνουν τοὺς ἐργαζομένους, κάνουν κατάληψη,ἀ παγορεύουν στοὺς ἐργαζομένους νὰ πάνε στὶς δουλειές τους, ἐμφανίζοντας εἰκονικοὺς ἀριθμοὺς ἀπεργῶν (διὰ τῆς βίας) …κι ὅταν μέσα στὲν ἐπίθεση ποὺ δέχονται οἱ ἐπιχειρήσεις, ἀπὸ τὶς ὕαινες τῆς τοκογλυφίας …προστεθοῦν οἱι καταστροφικὲς δράσεις τῶν πρακτόρων τοῦ ΠΑΜΕ… 

…ἡ εἰσβολὴ τῶν σιωνιστικῶν πολυεθνικῶν εἶναι ἁπλὸς περίπατος. 


Ἔτσι μπῆκε στὴν Ἑλλάδα ἡ DANON…γιὰ νὰ μᾶς πουλήσῃ Ἑλληνικὸ Γιαούρτι …εἰσαγωγῆς, ἀλλὰ καὶ ἡ NESTLE, γιὰ νὰ μᾶς πουλήσῃ τὰ ἑλληνικὰ παγωτὰ τῆς ΔΕΛΤΑ, ὡς δικά της.

Ὅπου δὲν πιάνουν οἱ δράσεις τῶν πρακτόρων τοῦ ΠΑΜΕ… ἀναλαμβάνουν ἐπαγγελματίες ἐμπρηστὲς καὶ μία κερδοφόρος καὶ βραβευμένη Ἑλληνικὴ ἑταιρεία γάλακτος (ΚΡΙ-ΚΡΙ) καίγεται ὁλοσχερῶς. 

Δύο μόλις μῆνες μετὰ ἀπὸ τὴν κορυφαία διάκριση…ἰσοπέδωσαν τὴν ἑεταιρεία ΚΡΙ-ΚΡΙ γιὰ νὰ ἀποκτήσουν οἱ σιωνιστές βιομήχανοι…τὸ μονοπώλιο στὴν χώρα μὲ τὴν μεγαλυτέρα παραγωγὴ γιαουρτιοῦ στὸν πλανήτη!!!

Διάκριση της Κρι Κρι στα βραβεία «True Leader»
Το βραβείο εκ μέρους της Κρι – κρι παρέλαβε ο Διευθυντής Marketing, κ. Δημήτρης Χατζηγιάννης

Την κορυφαία διάκριση «True Leader 2013» στα βραβεία θεσμός της ICAP κατέκτησε η σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία Κρι- Κρι.

Η εξέχουσα πορεία που κατέχει στην ελληνική αγορά επιβεβαιώθηκε από τα στοιχεία της ICAP Group για το 2012. Το βραβείο εκ μέρους της Κρι – κρι παρέλαβε ο Διευθυντής Marketing, Δημήτρης Χατζηγιάννης. «Η νέα αυτή διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εταιρεία μας καθώς επιβεβαιώνει την σταθερά ανοδική πορεία μας στην ελληνική αγορά στους κλάδους γιαουρτιού και παγωτού που δραστηριοποιούμαστε. Δικαιώνει τις πολύ σκληρές προσπάθειες που έχουμε καταβάλει όλοι μας στην εταιρεία, για να πραγματοποιούμε το όραμά μας, παρά τις δυσκολίες της εποχής που διανύουμε. Την τιμή που μας έγινε με αυτή τη βράβευση θα πρέπει να τη μοιραστούμε με όλους τους εργαζομένους της εταιρείας που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στοχεύοντας να ικανοποιήσουν τους πελάτες, τους συνεργάτες μας και όλους όσους επιλέγουν καθημερινά τα προϊόντα μας» τόνισε σε δηλώσεις του.

Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 20.500 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνο 35 Εταιρείες και 8 Όμιλοι διακρίθηκαν ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στα εξής:

– Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2012, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA)
– Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2011 στο 2012.
– Οι εταιρείες ή οι κύριες εταιρείες του Ομίλου έχουν υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνονται από Β2 έως Α1).
– Βρίσκονται στις 10 κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους (με βάση τον τζίρο)

Γιὰ τοὺς ἀπολυθέντες τοῦ Ῥιζοσπάστου… ΜΟΥΓΚΑ οἱ πράκτορες…
ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΦΑΓΕ:  Συνέχιση του αγώνα με άλλες μορφές δράσης

Έναν εργάτη τραυμάτισε την Κυριακή ο απεργοσπαστικός μηχανισμός

Έως σήμερα το βράδυ συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων της ΦΑΓΕ ενάντια στην απόπειρα της εργοδοσίας να προχωρήσει την 4ήμερη εκ περιτροπής εργασία στο τμήμα της αποθήκης, που, όπως τονίζουν οι εργάτες, θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την κλιμάκωση της εργοδοτικής επιθετικότητας στο σύνολο των εργαζομένων. Σε γενική τους συνέλευση αποφάσισαν συνέχιση των κινητοποιήσεων με άλλες μορφές πάλης, ενώ θα επιδιώξουν συνάντηση με την εργοδοσία.

Έμπρακτη ταξική αλληλεγγύη και συμπαράσταση σωματείων, εργαζόμενων, φορέων στους απεργούς εργάτες της ΦΑΓΕ εκφράστηκε σήμερα τα χαράματα, μετά την επικίνδυνη κλιμάκωση της βίας και της τρομοκρατίας από την εργοδοσία.Εργαζόμενοι από πολλούς κλάδους βρέθηκαν στο πλευρό των εργατών που βρίσκονται για 7η ημέρα σε απεργία και κρατάνε γερά, παρά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον τους η εργοδοσία, η οποία έχει κυριολεκτικά «σκυλιάσει» και επιδιώκει με κάθε μέτρο να χτυπήσει την απεργία. Επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός απεργού εργάτη την Κυριακή το πρωί. 
Ο απεργοσπαστικός μηχανισμός, που έχει στήσει η εργοδοσία, επιχείρησε να βγάλει δύο φορτηγά από το εργοστάσιο. Το ένα από αυτά,βγαίνοντας με ορμή στο δρόμο από παράπλευρη πύλη που δε χρησιμοποιείται, συγκρούστηκε με μηχανή στην οποία επέβαινε ένας απεργός, με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί, ευτυχώς όχι βαριά και να νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό». Οι απεργοί μπλόκαραν τα φορτηγά, τα οποία όπως καταγγέλλουν πραγματοποιούν παράνομα δρομολόγια την Κυριακή, ενώ το συμβάν κατέγραψε και η αστυνομία.

Στη σημερινή κινητοποίηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης συμμετείχαν η Ομοσπονδία και το Συνδικάτο Τροφίμων – Γάλακτος και Ποτών και σωματεία του κλάδου (ΤΑΣΤΥ, ΝΟΥΝΟΥ, ΕΒΓΑ). Επίσης, εκπρόσωποι της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κλωστοϋφαντουργίας, της Ομοσπονδία Τύπου – Χάρτου, της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων, της Ένωσης Προσωπικού Πρακτορείων Τύπου, της Γραμματείας Μετάλλου του ΠΑΜΕ, του Συνδικάτου Μετάλλου «Προμηθέας», των Σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, του Συνδικάτου Ενέργειας, του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, του Συνδικάτου Φαρμάκου, δυνάμεων του ΠΑΜΕ στην ΕΥΔΑΠ και της Λαϊκής Επιτροπής Μεταμόρφωσης.

Η εργοδοσία, έχοντας στο πλευρό της το κράτος και τις δυνάμεις καταστολής, έχει στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό που στηρίζεται σε διευθυντικά στελέχη και σε αντιπροσώπους που κάνουν τη διανομή των προϊόντων με τα φορτηγά της εταιρείας.Σήμερα, περίπου στις 8.30 το πρωί έγινε οργανωμένη προσπάθεια από τον απεργοσπαστικό μηχανισμό να σπάσει η απεργία. Με επικεφαλής στελέχη της εταιρείας και παρουσία του αστυνομικού διευθυντή κ. Λαμπρόπουλου, ο οποίος ενημέρωσε τους απεργούς ότι έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον τους για παρακώλυση της λειτουργίας της επιχείρησης και ότι θα ληφθούν μέτρα «για να εφαρμοστεί ο νόμος», αντιπρόσωποι αλλά και μερικοί εργαζόμενοι στα γραφεία απαίτησαν να μπουν στο εργοστάσιο. Νωρίτερα οι απεργοί εργάτες είχαν επιτρέψει να βγει από το εργοστάσιο μόνο ένα φορτηγό, αυτό για την τροφοδοσία των νοσοκομείων.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ («Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» – ΔΑΣ), που βρίσκονταν ως αντιπρόσωποι στο Συνέδριο του ΕΚΑ, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους εργάτες απεργούς της ΦΑΓΕ, αλλά και της ΜΕΒΓΑΛ και στους εργαζόμενους κάθε εργασιακού χώρου που αγωνίζονται ενάντια στις απολύσεις, στην εκ περιτροπής εργασία, που είναι στη μάχη για τη διεκδίκηση του μεροκάματου και των συλλογικών συμβάσεων.

Πηγή: 902

Οἱ ἀγῶνες τοὺ ΠΑΜΕ γιὰ νὰ καταστραφῇ ἡ Ἑλληνικὴ Βιομηχανία δὲν θὰ σταματήσουν μὲ τίποτα.

Χανιά: Δυναμική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ – Αλληλεγγύη στους απολυμένους της «SPRIDER»
Δυναμική συγκέντρωση διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ στην πλατεία Νέων Καταστημάτων στο κέντρο της πόλης.

Στην συγκέντρωση καλούσαν επίσης το Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων Τροφίμων- Ποτών Ν. Χανίων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων και το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Χανίων

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ και των σωματείων και παραβρέθηκε στη συγκέντρωση, στην οποία κεντρικός ομιλητής ήταν οΡηγανάκος Φώτης, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χανίων. Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης όπου το πλήθος φώναζε συνθήματα κατά της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζεται από ΕΕ- Κεφάλαιο- Κυβέρνηση.

Αμέσως μετά το τέλος της πορείας, όλοι οι συγκεντρωμένοι μετέβησαν στο κατάστημα της SPRIDER στα Χανιά ώστε να δηλώσουν και έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους, οι οποίοι εδώ και τρεις μέρες παραμένουν στο χώρο, σε βάρδιες, περιφρουρώντας το κατάστημα και τον εξοπλισμό του. Ο κόσμος παραμένει στο χώρο, πλάι στους εργαζόμενους μέχρι αυτή την ώρα.

Το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, φοιτητές, αγρότες ή μικρούς ΕΒΕ της πόλης την Παρασκευή 4/10 στις 8.00μμ στο κατάστημα της SPRIDER στα Χανιά σε συγκέντρωση στις 8:00 μμ στο κατάστημα της SPRINDER στα Χανιά ώστε να εκφραστεί αλληλεγγύη προς τους εργαζόμενους.

Πηγή: 902

Ξαφνικὰ θυμήθηκαν …παραπτώματα τοῦ 2006 … 

…μόλις πρὶν ἑνάμιση μήνα… 

…τὴν ὥρα ποὺ βουλιάζουν ὅλες οἱ ἐπιχειρήσεις…

Δὲν στρώνουν ἁπλᾶ τὸν δρόμο τῶν σιωνιστικῶν πολυεθνικῶν, ἀλλὰ θὰ τὸν γυαλίσουν καὶ μὲ τὴν γλῶσσα τους γιὰ νὰ εὐχαριστήσουν τοὺς βρικόλακες.

Κακουργήματα για έξι γαλακτοβιομηχανίες


Η Ελληνική Δικαιοσύνη απήγγειλε κακουργήματα εναντίον έξι γαλακτοβιομηχανιών μετά από καταγγελίες παραγωγών που παραπέμπουν στο λεγόμενο «καρτέλ του γάλακτος».

Ήδη η Δικαιοσύνη η οποία καλεί μεγαλοστελέχη γνωστών γαλακτοβιομηχανιών για τις εναρμονισμένες πιέσεις που ασκούσαν σε παραγωγές για να ρίξουν τις τιμές.

Ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Σπύρος Γεωργουλέας έστειλε κλήσεις σε απολογία προς δέκα άτομα, διευθύνοντες συμβούλους και εκτελεστικά στελέχη των γαλακτοβιομηχανιών Μεβγάλ, Φάγε, Νεστλέ, Αγνό-Κολιός, Δέλτα και Όλυμπος την περίοδο 2004-2006.

Η αξιόποινη πράξη για την οποία καλούνται να απολογηθούν είναι σε βαθμό κακουργήματος και αφορά εκβίαση σε συνδυασμό με την επιβαρυντική περίσταση της απειλής βλάβης της επιχείρησης παραγωγής.

Συγκεκριμένα οι εταιρίες αυτές φέρονται να άσκησαν πιέσεις σε παραγωγούς όχι μόνο να κατεβάσουν τις τιμές αλλά και απειλώντας τους ότι σε περίπτωση που δεν μειώσουν τις απαιτήσεις τους θα αποκλειστούν και από τις υπόλοιπες εταιρείες.

Η δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση έρευνας που διενεργήθηκε μετά τις καταγγελίες παραγωγών.

Οι εταιρείες πάντως αρνούνται τις κατηγορίες.

Πηγή: Μακελειό

Καὶ μὴν ξεχνᾶμε…

Τὸ ἴδιο ΠΑΜΕ, τὸ μαγαζάκι τοῦ ΚΚΕ, δηλαδὴ τοῦ Μπεναρόγια καὶ τῶν Rothschild, ὑπερασπιζόταν τὴν βουλή, τὴν ὥρα ποὺ μέσα ψήφιζαν τὴν προδοσία.


«Σίγμα»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις