ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η HUMAN RIGHTS WATCH του Σόρος, χρηματοδοτείται από Καταριανό χρηματοδότη της Αλ Κάιντα!


 
ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ! Η επίσημη ανακοίνωση από το US Treasury Department ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την εγκληματική δράση της “φιλανθρωπικής οργάνωσης”

Έδινε εκατομμύρια Ευρώ τον μήνα στους σφαγείς των εθνών! Συρία, Υεμένη, Ιράκ, Σομαλία. Όπου χύνεται αίμα αθώων δηλαδή από τις δολοφονικές συμμορίες των υπανθρώπων. Τα καθάρματα του Ολάντ είχαν απελευθερώσει τον εκτελεστικο του διευθυντή, ως “ρατσιστικό κρατούμενο” του Σαρκοζί, ενώ του επέτρεψαν να ανοίξει γραφεία στο Παρίσι για να βοηθήσει στην πτώση του Καντάφι!

Οι ΗΠΑ παγώνουν κάθε περιουσιακό στοιχείο του Καταριανού “καθηγητή” Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi χαρακτηρίζοντας τον “χρηματοδότη και συνεργό τρομοκρατικών οργανώσεων”, απαγορεύοντας κάθε οργάνωση ή φυσικό πρόσωπο να έχει οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί του.

Οι μισάνθρωποι που κατηγορούσαν την Ελλάδα ως “ρατσιστική χώρα”, έπαιρναν χρήματα  από ναζιστή Καταριανό, χρηματοδότη της Αλ Κάιντα. Ο συγκεκριμένος, είχε ιδρύσει μία ΜΚΟ στην Ελβετία όπου μεταξύ άλλων, χρηματοδοτούσε τους ισλαμοφασίστες στην Συρία και στην Υεμένη! Να θυμίσουμε ότι η πρόσφατα, στην Υεμένη καθάρματα της Αλ Κάιντα κατέσφαξαν ασθενείς – μεταξύ των οποίων και βρέφη – γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό μέσα σε νοσοκομείο. 

Η Human Rights Watch του Σόρος να υπενθυμίσοιυμε ότι σάλπισε και την σφαγή στην Συρία, με τις δόλιες αναφορές για “παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων” από τον Ασάντ, την ίδια στιγμή που Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Τουρκία έστελναν τις ορδές των δολοφόνων για να διαπράξουν την γενοκτονία του Συριακού λαού!

γαπ καταρΟ οχετός δυσφήμισης που γίνεται και για την Ελλάδα από τα ίδια κέντρα, επιβεβαιώνει τον δόλιο σχεδιασμό – καρμπόν για την χώρα μας. Τεράστια ερωτηματικά πλέον και για την προθυμία πολιτικών όπως του Βενιζέλου και του Κουβέλη να βομβαρδιστεί η Συρία, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των δολοφόνων.

Το Ελληνικό κράτος υποχρεούται άμεσα να αναστείλει την λειτουργία της συγκεκριμένης οργάνωσης και των παρακλαδιών της στην Ελλάδα, ξεκινώντας έρευνα για την προέλευση των χρημάτων που διαχειριζόταν αλλά και για όσους χρηματοδότησαν στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη οργάνωση χρηματοδοτούσε και την “Διεθνή Αμνηστία” που όμως παραδέχθηκε αμέσως το γεγονός μετά την αποκάλυψη από το Αμερικανικο κράτος. Προαναγγέλοντας πλήρη συνεργασία με τις αρχές.

Ο Καταριανός Abdul Rahman Bin Umair Al Nuaimi, παρουσιαζόταν ως “καθηγητής ιστορίας” και πρόεδρος της Al Karama η οποία διαπιστώθηκε ότι συγκέντρωνε ποσά για την Αλ Κάιντα στην Συρία, το Ιράκ, την Σομαλία και την Υεμένη. Το USTD θα επιβάλλει αυστηρότατες κυρώσεις ενώ ξεκινά έρευνα για την HRW του Σόρος και της Amnesty International για τις σχέσεις τους με την εν λόγω “ΜΚΟ” που λειτουργούσε με προκάλυμμα “ανθρωπιστική δράση στις Αραβικές χώρες”.

Οι διώξεις κατά του επικίνδυνου εγκληματία θεωρείται ότι θα έχει επιπτώσεις στις διπλωματικές σχέσεις ΗΠΑ – Κατάρ.
Η Διεθνής Αμνηστία παραδέχθηκε την σχέση της με την Al Karama ενώ η HRW του καταδικασμένου απατεώνα Σόρος, αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις.
Η εγκληματική δραστηριότητα του Καταριανού υπάρχει για πάνω από μία δεκαετία, ενώ συμφωνα με το κατηγορητήριο η οργάνωση του χρηματοδοτούσε πράκτορες που έδιναν στοιχεία για την δράση των ΗΠΑ στην Αλ Κάιντα. Ειδική μνεία γίνεται για την χρηματοδότηση των ισλαμοφασιστών στο Ιράκ (στο οποίο συντελείται μία πραγματική γενοκτονία) η οποία ξεπερνούσε τα 2 εκατομμύρια δολλάρια τον μήνα!

mourad dhinaΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ.

Τα κεντρικά της οργάνωσης Al Karama στην Ελβετία ξαφνικά “έκλεισαν” ενώ ο μόνος που έκανε μία διαρροή ήταν ο εκτελεστικός διευθυντής της, Mourad Dhina (φωτό). Σύμφωνα με τις διαρροές, ο εν λόγω κύριος δήλωσε θορυβημένος από τις εξελίξεις. Ο Dhina όμως, είναι ένας άνθρωπος που ήδη είχε ταυτιστεί με την τρομοκρατία, αφού είχε συλληφθεί στην Γαλλία το 2012 ως συνεργός σε ισλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις στην Αλγερία! Όμως αφέθηκε ελεύθερος λόγω της Ελβετικής υπηκοότητας που κατείχε, επιτρέποντας του να συνεχίσει την εγκληματική δράση του. Η σύλληψη του είχε μάλιστα στηλιτευθεί από “ανθρωπιστικές οργανώσεις” ως ρατσιστική ενέργεια του …Σαρκοζί! Η συμμορία του Ολάντ όμως, επέτρεψε στον Dhina να ανοίξει γραφεία στην Γαλλία για να προωθήσει το κίνημα “Rachad” που στήριζε τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες της Λιβύης!

Δηλαδή η “σοσιαληστική” κυβέρνηση της Γαλλίας συνεργάστηκε και έδωσε στέγη σε έναν τρομοκράτη επειδή εξυπηρετούσε τα σχέδια για ανατροπή του Καντάφι στην Λιβύη.

Οι Αμερικανικες αρχές επιβεβαίωσαν την πρόθεση τους να ελέγξουν και άλλες ΜΚΟ που λειτουργούν με προκάλυμμα τα ανθρώπινα δικαιώματα ενώ χρηματοδοτούν ισλαμοφασιστικές οργανώσεις στην Μέση Ανατολή!

Τώρα δημιουργείται μείζον θέμα για τις ΜΚΟ που λειτουργούν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα με το ίδιο προκάλυμμα, αλλά και για τους Έλληνες πολίτες που συνεργάζονται μαζί τους. Είτε είναι δικηγόροι, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι κλπ.

Θα επανέλθουμε.

olympia

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις