ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΝΚΑΝ Ο'ΦΙΝΙΑΝ - Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ (βιντεο)




Ο Ντάνκαν Ο' Φίνιαν ήταν ο Απόλυτος Μαχητής. Έχοντας υποστεί πλύση του εγκεφάλου, με τη κατάλληλη προετοιμασία και ελεγχόμενος ως μέρος ενός προγράμματος υψηλής μυστικότητας του MK-Ultra, που είχε την ονομασία: ΣΧΕΔΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. 

Ανάμεσα σε χιλιάδες άλλους νέους εκπαιδευμένους σαν παιδιά μαχητές το 1966, είναι τώρα απ' ότι πιστεύει ένας από τους 20 που απέμειναν που να μπορούν να διηγηθούν αυτή την ιστορία.
 
Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Ντάνκαν - που η καταγωγή του είναι ένα μείγμα από Τσερόκι και Ιρλανδού - βγαίνει να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από το πρόγραμμα, Απόλυτος Μαχητής: πως έγινε η επιλογή του, η προετοιμασία του, τα βασανιστήρια που έχει υποστεί ώστε να μετατραπεί σε μια τέλεια πολεμική μηχανή, συνδυάζοντας υπεροχή σωματικής δύναμης με τις εκπληκτικές νοητικές δυνατότητες ενός μέντιουμ-κατασκόπου(psychic spy). 

Ατρόμητος, με ηθικές αρχές και αποφασισμένος να αποκτήσει πάλι πίσω τον έλεγχο της ζωής του, ο Ντάνκαν Ο΄Φίνιαν αφηγείται την ιστορία του με λεπτομέρειες.....


Η παραπάνω συνέντευξη είναι ένα μέρος της υπέροχης δουλειάς που είχε κάνει για ένα μεγάλο διάστημα το Πρότζεκτ Κάμελοτ και το βίντεο αυτό προβλήθηκε πρώτη φορά εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=MIUgTh...

Η μετάφραση του βίντεο έγινε σε συνεργασία με τον φίλο μου και χρήστη του YouTube:http://www.youtube.com/user/sevdalone
 

Δειτε εδω το βιντεο..
attikanea

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις