ΠAIΡΝΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΟΥ... ΑΛΛΑ 18.576 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΥ ΚΑΙ ΠAIΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ Η ΜΑΡΙΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΕ ΤΑ 23 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...!!!


 


Εκτός από τον μισθό της ευρωβουλευτού, διαθέτει 23 Ακίνητα, 9 βιβλιάρια καταθέσεων με 82.000 συνολικά ευρώ και παίρνει σύνταξη 18.576 ευρώ τον χρόνο από το ΤΣΑΥ (Ταμείο Συντάξεων και Αυτασφάλισης Υγειονομικών) νύν ΕΤΑΑ. 
 
Ο λόγος για την 62χρονη Ευρωβουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία τσεπώνει άλλα 3.965 ευρώ τον χρόνο από το χρεοκοπημένο Ελληνικό Κράτος ως επίδομα παραπληγικού, επειδή δεν φρόντισε το ζάχαρό της και της κόψανε το πόδι πρίν 6 χρόνια!..

Είναι τόσος ο ανθρωπισμός της Μαριέττας, που με τέτοια περιουσία άφησε να μπεί φυλακή για χρέη ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της μοναχοκόρης της, Παναγιώτης Κουτσίκος, στον οποίο αρνήθηκε να δώσει έστω και ένα ευρώ. 
 
Την ίδια ώρα, αυτή η κυρία που δεν δίνει τ’ αγγέλου της νερό, προτρέπει τους πεινώντες και διψώντες Έλληνες να περιθάλπουν τους Λαθρομετανάστες, διότι αυτό δίδαξε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός και αποκαλεί «συσσίτια μίσους» τις διανομές τροφίμων που κάνει η Χρυσή Αυγή μόνο σε Έλληνες!.. 
 
Πρόκειται για κατάντια: Μία πρώην υπουργός Παιδείας με τόση περιουσία και τεράστια έσοδα να καταδέχεται να παίρνει επίδομα παραπληγικού, επειδή από δική της υπαιτιότητα και λαιμαργία της ανέβηκε το ζάχαρο και της κόψανε το πόδι. 
 
Ας μάθει κάτι η «ανθρωπίστρια» Μαριέττα: Με την πείνα που βασιλεύει στην χώρα, χιλιάδες Έλληνες θα δεχόντουσαν ευχαρίστως να κόψουν το ένα τους πόδι, ή να κολλήσουν Aids, αν ήσαν βέβαιοι ότι θα λάβουν κι αυτοί 4.000 ευρώ τον χρόνο ως παραπληγικοί ή 10.000 ευρώ ως Εητζιανοί…

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις