ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ “ΜΚΟ” ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!


ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΩΣ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”!

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Η ΧΟΥΡΙΕΤ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΦΤΙΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΩΣ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ”! “Μοιράζουν πακτωλούς χρήματος για να εξαγοράζουν υψηλόβαθμα στελέχη”!

Ενεπλάκη από την Βοσνία, τους Οϊγούρους της Κίνας εως την Αραβική άνοιξη! Όπου οι ισλαμοφασίστες έχυσαν αίμα αθώων δηλαδή.

Μείζον θέμα για το Ελληνικό ΥΠΕΞ, εάν δεν δράσει τώρα μετά τις αποκαλύψεις.

Όπλα που προορίζονταν για τη Συρία κατασχέθηκαν στην Τουρκία

Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας κατάσχεσαν χθες το βράδυ όπλα και πυρομαχικά σε φορτηγό, το οποίο είχε προορισμό τηΣυρία και συνέλαβαν τρεις ανθρώπους, δυο Τούρκους και έναν Σύρο, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ, το φορτηγό εντόπισαν χωροφύλακες στην περιοχή Κιριχάν της επαρχίας Χατάι (νότια Τουρκία), στα σύνορα με τη Συρία. Ρουκέτες και πυρομαχικά βρέθηκαν στο φορτηγό, οι οδηγοί του οποίου ισχυρίστηκαν ότι μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια για λογαριασμό της τουρκικής ισλαμικής “φιλανθρωπικής” οργάνωσης ΙΗΗ!
 
http://olympia.gr/

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η ισλαμοφασιστική οργάνωση με τον μανδύα “ΜΚΟ” στέλνει όπλα στις ναζιστικές δυνάμεις που σφάζουν τον Συριακό λαό. Η ίδια ακριβώς περίπτωση είχε καταγγελθεί από την Συριακή αντιπολίτευση (και όχι το “καθεστώς”) για το 2012!

Σύμφωνα με τους Times, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του “Ελευθεριακού Συριακού Στρατού” ομολόγησε πως πλοίο γεμάτο όπλα έπιασε λιμάνι στην Συρία και το φορτίο δόθηκε στην “μουσουλμανική αδελφότητα”! Το πλοίο ήταν νηολογημένο από την οργάνωση IHH με την δικαιολογία πως μετέφερε “ανθρωπιστική βοήθεια”. “Είναι ξεκάθαρο το τι συμβαίνει. Η Μουσουλμανική Αδελφότητα λόγω των στενών σχέσεων της με την Τουρκία, αγοράζει με χρήμα και όπλα την δύναμη της στην Συρία!”

Η συγκεκριμένη οργάνωση όμως που έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική από το Ισραήλ, έχει προϋπηρεσία από τον καιρό της Βοσνίας. Ενισχύοντας τους εκεί ισλαμοφασίστες που παρέα με τους ναζί Κροάτες έσφαζαν τον Σερβικο πληθυσμό με θηριωδίες που ποτέ δεν είδαν το φως της δημοσιότητας καθώς Γερμανία και Ισλαμιστές έδιναν πακτωλούς χρημάτων σε Αμερικάνικες εταιρείες δημοσίων σχέσεων για να παρουσιάζονται οι Σέρβοι ως “κακοί”.

Οι περίεργες συμπτώσεις με τον Παπανδρέου.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου σύμφωνα με τα Wikileaks βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν προτίθετο να επιτρέψει τον απόπλου πλοίου της ισλαμοφασιστικής οργάνωσης με προορισμό την Γάζα. Εδώ έρχεται και μία εξαιρετικά περίεργη “σύμπτωση”: Ένα κίνημα 87 γερουσιαστών (συντριπτική πλειοψηφία) απαίτησε από τον Ομπάμα να κάνει εκτενή έρευνα στην δράση της οργάνωσης και τις σχέσεις της με την τρομοκρατία. Η εφημερίδα “Christian Science Monitor” πήρε θέση κατακεραυνώνοντας τους κατακριτές της οργάνωσης και το Ισραήλ λέγοντας πως “σε όλον τον πλανήτη, μόνο το Ισραήλ θεωρεί την IHH τρομοκρατική οργάνωση”! 

Θα μπορούσε να είναι απλή σύμπτωση. Μας προβληματίζει το γεγονός της στάσης του κυρίου Παπανδρέου απέναντι στον όλεθρο της “Αραβικής Άνοιξης”. Θα πρέπει κάποτε να εξηγήσει εάν τον παρέσυρε η Κλίντον ή εάν τον “έπεισε” η τρομοκρατική IHH.

πηγη

eglimatikotita

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις