Πουτιν-Θα κοπούν τα χέρια εκείνων που τα τεντώνουν στη Ρωσία

Εκείνοι που σχεδιάζουν Τζιχάντ, πηγαίνουν σε πόλεμο με τη Ρωσία
Οι αξιωματούχοι του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών δεν περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών.
Δήλωσαν ότι οι εγκληματικές επιθέσεις στο Βολγκογκράντ, όπως οι τρομοκρατικές πράξεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Συρία, το Ιράκ, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν, τη Νιγηρία και άλλες χώρες, που οργανώθηκαν επάνω στα ίδια πρότυπα, είναι έργα των ίδιων ιθυνόντων.
Κατά του φαινομένου αυτού, απαιτείται μια κοινή, διεθνής δράση. Είναι επίσης, αναγκαίο να αποτραπεί ξέσπασμα της θρησκευτικής διαμάχης.


Εκείνοι που σχεδιάζουν Τζιχάντ, πηγαίνουν σε πόλεμο με τη Ρωσία.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ένας άνθρωπος που όπως τον καθόρισε η βρετανική εφημερίδα ‘The Times’ ως ‘Άνθρωπος της Χρονιάς’, από την πρώτη βόμβα που εξερράγη στο Volgograd, άρχισε να εξετάζει την απάντησή του.
Και για να καταλάβουμε τις σκέψεις του, θα πρέπει να εξετάσουμε το γενικό πλαίσιο τι συμβαίνει γύρω από τη Ρωσία.
Οι βομβιστικές επιθέσεις σημειώθηκαν μετά που ο Πούτιν βγήκε νικητής από τη μάχη για την Ουκρανία.


Γρήγορος σαν λιοντάρι, διέθεσε 15 δις δολάρια στο κράτος που χρειάζονταν θεραπεία- τραβώντας το χαλί κάτω από τα πόδια των Ευρωπαίων.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν, επίσης, παραμονές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι, όπου αναμένονται να ξεκινήσουν στις 7 Φεβρουαρίου.
Αλλά, η μάχη κινείται τώρα στην καρδιά της Ρωσίας. Ο Πούτιν έχει επανειλημμένα λάβει προειδοποιήσεις ότι η απειλή συγκλίνει σε ένα σημείο, και το όνομα αυτού είναι: Ρωσία.
Ο λόγος- η άρνησή του να υποκύψει στις πιέσεις και να σταματήσει να υποστηρίζει τη Συρία και το Ιράν.
Αυτοί που γνωρίζουν τις απειλές, λένε ότι θα κοπούν τα χέρια εκείνων που τα τεντώνουν στη Ρωσία.
Οι εκρήξεις που έγιναν, παρουσιάσθηκαν μετά τη σημαντική πρόοδο προς την κατεύθυνση της Γενεύης-2.
Η Ρωσία θέλει να διασφαλίσει ότι το συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί κάτω από τη σημαία του πολέμου κατά της τρομοκρατίας.
Η Ουάσιγκτον και ορισμένοι από τις συμμάχους της αντιστέκονται. Ίσως δεν θα είναι στην ίδια θέση μετά το αιματοκύλισμα στο Βόλγκογκραντ .
Μετά τις εκρήξεις, ο Πούτιν και ο υπουργός Εξωτερικών του, Σεργκέι Λαβρόφ, ύψωσαν τη φωνή τους και ζήτησαν από τις χώρες της περιοχής να σταματήσουν στο λαθρεμπόριο όπλων προς τις εξτρεμιστικές ομάδες στη Συρία. Με το αίμα του χύθηκε στο Βόλγκογκραντ, ο κόσμος δεν μπορεί να πει ότι χρειάζεται και άλλες ενδείξεις.
Δεν είναι μόνον η Αμερική. Η Ρωσία πίεσε προς αυτήν την κατεύθυνση, και έλαβε το αποτέλεσμα.

Το State Department, πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ότι οι ηγέτες των χωρών της περιοχής θα πρέπει να «λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για την πρόληψη της στρατολόγησης και της χρηματοδότησης των τρομοκρατικών ομάδων, κυρίως της ομάδας «Ισλαμικό Εμιράτο του Ιράκ και του Λεβάντε» και της ομάδας «Τζαμπχάτ αλ Νούσρα», και να σταματήσουν τη ροή των Ισλαμιστών με κατεύθυνση προς τη Συρία και το Ιράκ».
Άρθρο του Τσάμι Καλίμπα που δημοσιεύθηκε στην αραβική ‘αλ Ακμπάρ’ και μεταφράστηκε στα ρωσικά από το ‘Ποστ Κριπτουμ’.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις