Ο καταζητούμενος Χριστοφοράκος κάνει τις βόλτες του στο εορταστικό Μόναχο. Είπατε κάτι για “φίλη και σύμμαχο Γερμανία”;


ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΟΝΑΧΟ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ο εθνικός καταζητούμενος, ο βασικός μοχλός της νεογερμανικής κατοχής στην Ελλάδα, συνεχίζει αμέριμνος τις βόλτες του υπό την προστασία της φίλης και συμμάχου Γερμανίας.
Ο ναζιστής χριστοφοράκος, έχοντας φυγαδεύσει και την περιουσία του στο όνομα της τουρκάλας γυναίκας του με μαϊμού διαζύγιο, απολαμβάνει την κάλυψη των αφεντικών του, αποδεικνύοντας πως οι Ελληνογερμανικές σχέσεις είναι σχέσεις κατοχής και υποδούλωσης.

Όπως η Πολωνία δεν θα μπορούσε να απαιτήσει την έκδοση του Γιαρουζέλσκι από την Σοβιετική Ένωση, έτσι και το κατοχικό κρατίδιο “λεονταρίζει” για την πάταξη της διαφθοράς ενώ όλοιγνωρίζουν ότι το πλιάτσικο γίνεται απο και για το επίσημο Γερμανικό κράτος.
Υψηλόβαθμοι πολιτικοί που είχαν γεμίσει τραπεζικούς λογαριασμούς από τους Καραβέλες και τους Χριστοφοράκους, κρατήθηκαν στην κορυφή της εξουσίας ακριβώς επειδή ήταν απόλυτα ελέγξιμοι. Υποστηριζόμενοι από τους διεφθαρμένους νταβατζήδες των ΜΜ”Ε” που μοιράστηκαν τα αργύρια της έσχατης προδοσίας εις βάρος του λαού και της πατρίδας.
Το 2014 ας είναι η χρονιά της αφύπνισης και της ατομικής επανάστασης. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο παρά αυτοσεβασμός. Τίποτε άλλο.

ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις