Αλλαγή φύλου με κρατική χρηματοδότηση – Παγκόσμια ηθική κατάπτωση!


ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΦΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!
Η σχολική αμφίεση των μαθητών του San Patricio 


Οι αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ανδαλουσίας απειλούν με απόσυρση από το εκπαιδευτικό συμβούλιο του Κολλεγίου Αγίου Πατρικίου της Μάλαγα (Collége San Patricie de Malaga) αν δεν επιτραπεί σ΄ένα 7χρονο αγόρι να πηγαίνει στο σχολείο με τη σχολική ποδιά κοριτσιού και να χρησιμοποιεί τους χώρους υγιεινής και τα αποδυτήρια των θηλέων.Σήμερα 02/01/13, ο Υπουργός Παιδείας και Αθλητισμού της Ανδαλουσίας , Lucio Alonso δήλωσε ότι το σχολείο του Αγίου Πατρικίου έχει διαπράξει το αδίκημα της παραβίασης των υπουργικών εκπαιδευτικπών εντολών και ότι παρεμποδίζει το έργο του Επιθεωρητή Εκπαίδευσης.

Το θέμα έχει προκύψει από την άρνηση του σχολείου να υιοθετήσει την επιθυμία των γονέων του 7χρονου Gabriel (Gagy) που γεννήθηκε με ανδρικά γεννητικά όργανα να αποκαλείται εις το εξής Gabriella και όλα τα έγγραφα να εκδίδονται σε αυτό το όνομα.

H μητέρα του Gaby μπροστα από την τροποποιημένη γκαρνταρομπα του μικρού
Από την άλλη πλευρά, οι εκκλησιαστικές αρχές και οι σύλλογοι γονέων του Κολλεγίου που επίσης μετέχουν στο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο τους σχολείου, αρνούνται αυτήν την « αυθαιρεσία » έστω και αν βρίσκει σύμφωνους τους γονείς του 7χρονου παιδιού. Αντιπροτείνουν ότι σε πρώτο στάδιο πρέπει να υπάρξει ιατρική γνωμάτευση και ότι δεν αρκεί η απλή επιθυμία των γονέων.


Η τοπική κοινωνία αντιδρά έντονα σε αυτήν την « καινοτομία » υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιούνται παιδιά ως πειραματόζωα για την εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων.Μια πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών βρίσκεται σ΄εξέλιξη και έχουν ήδη συγκεντρωθεί 16.384 υπογραφές.


Η πρόεδρος της Ανδαλουσίας, Suzana Diaz υπενθύμισε ότι προβλέπεται με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση η υποχρέωση του εθνικού συστήματος υγείας να παρέχει ορμονοθεραπεία και επεμβάσεις αλλαγής φύλου στην παιδική ηλικία.

Mills-college-gender-MPI

Εκπαιδευτικός Char Reed

Φοιτήτρια ή φοιτητής Skylar Crownover

Συγκέντρωση στο Mills College 


Την ίδια στιγμή το Mills Collège στην Oakland της Καλιφόρνια είναι το πρώτο «σχολείο φύλου» που αναλαμβάνει τέτοιους μαθητές αντί του ποσού των 200.000 δολλαρίων.Με την ανάκτηση του διπλώματος μετά από 4ετή φοίτηση ο μαθητής αποκτά ένα δίπλωμα που θα βεβαιώνει το φύλο του. Πρόκειται για το πρώτο «gender school».


Σ΄αυτόν τον τύπο σχολείου ένα μαθητής δύναται να χαρακτηρισθεί ως:
έχων φύλο (μονοφυλικός gender)
μη έχων φύλο (αφυλικός agender)
έχων δύο φύλα (διφυλικός bigender)
έχων ένα τρίτο φύλο
ακαθόριστου φύλου (to determine)
Η «εκπαιδευτική επανάσταση του φύλου» ως προς την διδακτική πράξη συντελείται και με την αναθεώρηση σε επίπεδο ύλης.Οι μαθητές καλούνται να επιλέγουν μόνοι τους το γένος των προσωπικών,κτητικών κ.α αντωνυμιών που τους αφορούν. Αυτή η επιλογή τους γίνεται σεβαστή από συμμαθητές και διδακτικό προσωπικό.
Καθηγητές,επιτηρητές ακόμα και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου είναι υποχρεωμένοι να σέβονται και να τηρούν την φιλοσοφία αυτού του τύπου εκπαίδευσης.
Τον Απρίλιο του 2013 η « Επιτροπή Ταυτότητας Φύλου και Έκφρασης » και η « Υποδιεύθυνση Διαφορετικότητας » της Επιτροπής Κοινωνικής Δικαιοσύνης εξέδωσε μέσω του Mills College Έκθεση Συμπερασμάτων για Διαφυλικούς και απροσδιόριστου φύλου μαθητές.
πηγές:
1. 20minutos
2.diarosur
3.europapress
4. infomedia
5. mills college


πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις