Την «έκανε τη δουλειά του»!‏

Τον Αύγουστο του 2013 σε μια από τις καθημερινές, επαναλαμβανόμενες τηλεοπτικές του εμφανίσεις στα μέσα μαζικής εξαπάτησης, ο παρανοϊκός τηλε-βιβλιοπώλης που παριστάνει τον υπουργό Υγείας, απαντώντας στο ερώτημα περί επερχόμενης αύξησης του εισιτηρίου των 25 ευρώ
στα νοσοκομεία υποστήριζε πως το μέτρο θα ήταν δυνατόν να αποφευχθεί στην περίπτωση που επιτυγχάνονταν οι οικονομικοί στόχοι στην Υγεία.

«Μπορούμε να αποφύγουμε το μέτρο αν κάνουμε τη δουλειά μας» τσίριζε χαρακτηριστικά τέσσερις μήνες πριν εφαρμόσει το μέτρο των 25 ευρώ.

Το συμπέρασμα που προκύπτει αβίαστα, είναι πως ο “υπουργός”, πράγματι, την «έκανε τη δουλειά του»!

Μόνο που η δουλειά του δεν είναι η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος∙ η δουλειά του είναι να συντηρεί και να αναπαράγει το σύστημα που εκτρέφει αυτόν και τους ομοίους του!

Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, να είναι διαφορετικά τα πράγματα, όταν την ώρα που πεθαίνουν στο δρόμο ασθενείς συνάνθρωποί μας, αποκλεισμένοι από το εθνικό σύστημα υγείας, για να εξοικονομηθούν πόροι, την ίδια ώρα το φαγοπότι των κρατικοδίαιτων τρωκτικών συνεχίζεται απρόσκοπτα?

Πώς θα μπορούσαν, άλλωστε, να είναι διαφορετικά τα πράγματα, όταν οι διορισμένοι διοικητές των δημόσιων νοσοκομείων -όταν απλώς δεν δωροδοκούνται- είναι ανίκανα και ανεπάγγελτα τερατουργήματα των κομματικών σωλήνων, απίθανοι πολιτικοί αριβίστες, αχρησίμευτα ζιζάνια, μεταφυτεμένα από τα βδελυρά και ζέοντα πολιτικά γραφεία των Ολετήρων, από αυτά τα φυτώρια όπου θάλλει ο παρασιτισμός, ο παραγοντισμός , η παραβατικότητα και η πλαστογραφία!?

OKTANA

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις