Ρατσισμός - Κουμμουνισμός = ΕΒΡΑΙΟΙ




 

Αναφορά της λέξης ''ρατσιστής'' από τον Εβραϊκής καταγωγής κομμουνιστή Τρότσκι, ενώ ο επίσημος ορισμός της λέξης ''ρατσισμός'' γίνεται το 1933 από τον γερμανό ομοφυλόφιλο κομμουνιστή Magnus Hirschfeld,(πάλι Εβραϊκής καταγωγής).

Η δημιουργία του ορισμού αυτού από

τους Εβραίους έγινε το ''όπλο'' τους μέσω του Κομμουνισμού και των σημερινών ''φιλελεύθερων'', αριστερών ιδεολογιών και όχι μόνο, για την καταστροφή των εθνικών παραδόσεων αλλά και των φυλών ανά την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο!

Πολύ απλά η λέξη είναι δημιούργημα των Εβραίων ώστε να

περαστεί στη συνείδηση των ανθρώπων ως κάτι κακό με αποτέλεσμα το κοινό τους συμφέρον για την τότε επέκταση τους για οικονομικούς (και όχι μόνο) λόγους μέσω της Ευρώπης χρησιμοποιώντας τον κομμουνισμό.

 
 Άλλωστε ο κομμουνισμός ας μην ξεχνάμε πως είναι μια Εβραϊκή δημιουργία που είχε και έχει ως σκοπό του την παραπλάνηση των λαών χρησιμοποιώντας τις λαϊκές μάζες ώστε να πραγματοποιηθούν τα εβραϊκά τους αυτά συμφέροντα. 

ΑΡΑ; 


Οι Εθνικιστές είναι ρατσιστές που αγωνίζονται αγνά για την ελευθερία της Μητέρας Ευρώπης των Εθνών ή οι μισάνθρωποι Εβραιοσιωνιστές που ζούνε εις βάρος των Λευκών; 


Τα συμπεράσματα δικά σας...


antipliroforisi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις