ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 
Το ψητό που είχατε κατά τη διάρκεια των εορτών για το 2013 μπορεί να ήταν το τελευταίο σας.
 Κάποιοι επιστήμονες αναφέρουν οτι το κρέας σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να φορολογηθεί. Πιθανόν σύντομα να είναι μια λιχουδιά μόνο για τους πλούσιους που μπορούν να αντέξουν οικονομικά.
Και όχι μόνο το Φουά Γκρά, το βόειο κρέας και το χαβιάρι. Κοινά κρέατα που είναι τακτική βάση των γευμάτων σε πολλές οικογένειες ».
Επτά επιστήμονες έχουν συγγράψει μια ανάλυση για το περιοδικό Φυσική Κλιματική Αλλαγή που αφορά το ζωικό Βασίλειο.
Αφορά τις κλ@νιές των μηρυκαστικών. Τα ζώα που βοσκούν παράγουν αέρια και δημιουργούν τις εκπομπές.
 
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ και την Ατζέντα 21, αυτό αντιπροσωπεύει και το 14,5% του συνόλου των ανθρωπίνων αερίων του θερμοκηπίου στον κόσμο. Αυτό είναι επίσης η μεγαλύτερη ενιαία πηγή σχετιζόμενου με τον άνθρωπο στον κόσμο.
Από την έκθεση: «Η εφαρμογή ενός φόρου ή σύστημα εμπορίας εκπομπών για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου των ζώων θα μπορούσε να είναι μια οικονομικά υγιής πολιτική που θα μεταβάλει τις τιμές του καταναλωτή και να επηρεάσει τα πρότυπα κατανάλωσης."

Η Ατζέντα 21 μας λέει ότι οι πορδές των αγελάδων μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση του πλανήτη. Οι πορδές των αγελάδων περιέχουν τεράστιες ποσότητες μεθανίου, αυτό γίνεται λόγω του αργού πεπτικού τους συστήματος. Δεν είναι μόνο οι αγελάδες, ακόμα και κλανιές που απελευθερώνονται από τα άλλα ζώα μπορεί να προκαλέσουν υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Ποιά είναι η λύση; ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΕΣ!
atheatignosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις