ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ 8 ΒΡΕΦΗ - ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ»


 
Οκτώ βρέφη στην Κίνα πέθαναν τους τελευταίους δύο μήνες, λίγο μετά την ένεση με το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β, σύμφωνα με ένα άρθρο στην εφημερίδα New York Times . 

Οι θάνατοι που ερευνώνται, συνδέονται με τα βιολογικά προιόντα του κατασκευαστή του εμβολίου Kangtai (BioKangtai).

Το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β πλέον αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας. Μερικές από τις λεπτομέρειες δεν έχουν απελευθερωθεί, ωστόσο, από ό, τι γνωρίζουμε, τα μωρά πέθαναν δύο ημέρες ή και λιγότερο, αφού είχαν
εμβολιαστεί. Αλλά, υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτή την ιστορία.

Οι θάνατοι είναι "Συμπτωματικοί"

Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το καλά προετοιμασμένο σενάριο που προωθήθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για παράδειγμα, η Mail on-line αναφέρει, «Σε μια δήλωση που έγινε νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία [BioKangtai] ανέφεραν ότι ήταν σίγουροι για την ασφάλεια των προϊόντων της και ότι η θάνατοι θα μπορούσαν να προκληθούν από υποκείμενα νοσήματα που επώαζαν στα μωρά και συμπτωματικά άρχισαν να δείχνουν τα συμπτώματα μετά τα εμβόλια ».


 Σε αντίθεση με αυτή την ανίδεη δήλωση από τη φαρμακευτική εταιρεία, ένας πατέρας, του είπαν οι γιατροί οτι το παιδί του ήταν σε καλή κατάσταση αμέσως μετά απο τη γέννηση του. Το μωρό πέθανε περίπου μία ώρα μετά την ένεση με το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β

Το παιδί σας είναι 1 στο εκατομμύριο

Φυσικά, λόγω της δημόσιας κατακραυγής, οι υπεύθυνοι πρέπει να αντιδράσουν γρήγορα για να αποτραπεί κάθε παραβίαση της εμπιστοσύνης στο πρόγραμμα εμβολιασμού. Η Ημερησία της Κίνας απο το Νοσοκομείο Φιλίας του Πεκίνου, αναφέρει λέγοντας: «Ο εμβολιασμός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την πρόληψη στα νεογέννητα από ηπατίτιδα Β, ακόμη και αν, όπως όλες οι άλλες ιατρικές διαδικασίες, δεν είναι ποτέ ακίνδυνη,» και ότι, «Το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β είναι ασφαλές ... Η συχνότητα των πολύ σοβαρών μη φυσιολογικών αντιδράσεων είναι ένα σε κάθε 100.000, μία σε κάθε 1 εκατομμύριο ή ακόμη χαμηλότερα. 

Αυτό το άτομο προφανώς παπαγαλίζει αυτά που του έμαθαν στην ιατρική σχολή, ή ίσως είναι ακόμη και πληρωμένος να περάσει αυτό το μήνυμα.

Συμπέρασμα 

Η απλή αλήθεια είναι η εξής: δεν υπάρχει ασφαλές εμβόλιο για το παιδί σας. Εάν ζείτε στις Ηνωμένες Πολιτείες, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δικαστικά συστήματα προστατεύουν τους κατασκευαστές εμβολίων από οποιαδήποτε νομική ευθύνη. 

Ως γονέας, θα αναλάβετε πλήρως τον κίνδυνο του εμβολιασμού του παιδιού σας. Ο θάνατος ή ο ακρωτηριασμός από ένα εμβόλιο είναι αποδεκτή θυσία για το ιατρικό κατεστημένο. Εάν είστε θλιμμένοι ή απογοητευμένοι από ό, τι συνέβη σε αυτό το άρθρο, αλλάξτε τα συναισθήματά σας σε δράση για να βοηθήσετε το παιδί σας. 

Μπορεί να μην ξέρετε αυτούς τους γονείς με το όνομα τους, αλλά μπορείτε ακόμα να βοηθήσετε. Κατεβάστε τη λίστα των συστατικών του εμβολίου αυτή τη στιγμή, και δείτε μόνοι σας αυτό που εγχέεται στο μωρό σας. Μοιραστείτε την εμπειρία σας με τους άλλους και να πείτε σε άλλους γονείς σχετικά με τους πόρους αυτούς.


atheatignosi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις