Το FBI έκανε «ρόμπα» τον Ομπάμα

Το FBI έκανε «ρόμπα» τον Ομπάμα 


O επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών, David Nunes, δήλωσε πως οι υποκλοπές του τηλεφώνου του Αμερικανού προέδρου ήταν νόμιμες, διότι δεν
ήταν ο ίδιος το αντικείμενο έρευνας, αλλά οι πιθανές σχέσεις με την Ρωσία για να σαμποταριστεί δήθεν η καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον.
Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, o Nunes ανοίγει καινούριο πεδίο αντιπαράθεσης, επιβεβαιώνοντας τους ισχυρισμούς Τραμπ πως η κυβέρνηση Ομπάμα προέβη σε τηλεφωνικές υποκλοπές των επικοινωνιών του, κάτι που είχε αρνηθεί κατηγορηματικά η πλευρά του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του Μπαράκ Ομπάμα, Κέβιν Λούις, είχε απορρίψει τις κατηγορίες που διατύπωσε ο Ντόναλντ Τραμπ σημειώνοντας: «Ένας εκ των θεμελιωδών κανόνων της κυβέρνησης Ομπάμα ήταν ότι κανείς αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δεν μπορεί να παρέμβει ποτέ σε οποιαδήποτε ανεξάρτητη έρευνα υπό το υπουργείο Δικαιοσύνης. Ακολουθώντας αυτή την πρακτική, ούτε ο πρόεδρος Ομπάμα ούτε οποιοσδήποτε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου έδωσε ποτέ εντολή παρακολούθησης οποιουδήποτε Αμερικανού πολίτη. Οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το αντίθετο είναι απλά ψευδής».
Τότε τι εννοεί ο επικεφαλής της Επιτροπής Πληροφοριών; Ποιος έδωσε την εντολή για «νόμιμες παρακολουθήσεις»;
Επιπλέον ο πρώην σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα Μπεν Ρόουντς, είχε διαψεύσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα περί κοριών στον Πύργο Τραμπ.
«Κανένας πρόεδρος δεν μπορεί να διατάξει τηλεφωνικές υποκλοπές. Αυτοί οι περιορισμοί τέθηκαν σε ισχύ για να προστατεύσουν τους πολίτες από ανθρώπους σαν εσάς», είχε γράψει ο Ρόουντς στο Twitter.
Όπως καταλαβαίνετε ο τίτλος που χρησιμοποιήσαμε αντικατοπτρίζει 100% την πραγματικότητα, καθώς το FBI έκανε πράγματι ρόμπα τον Ομπάμα, ο οποίος δια των αντιπροσώπων του αρνείτο τις τηλεφωνικές υποκλοπές.
Οι οργουελιανές πρακτικές της Νέας Τάξης απέναντι σε πολιτικούς αντιπάλους της αλλά και πολίτες ξεμπροστιάζονται για μία ακόμα φορά.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις