Επίθεση με μαχαίρι και πυροβολισμοί έξω από το Κοινοβούλιο στη Βρετανία - Αυτοκίνητο πάτησε 5 ανθρώπους!

 
Όπως μετέδωσε το BBC, ο  ένας από τους δράστες είναι νεκρός. Ο ένας δράστης είναι «Ασιάτης, περίπου 40 ετών και κρατούσε
ένα μαχαίρι 8 ιντσών.
Ετρεξε μέσα στους διαδρόμους από την πύλη του Κοινοβουλίου, φορούσε ένα ελαφρύ μπουφάν και σκούρο παντελόνι με πουκάμισο. Η αστυνομία τον κυνήγησε, τον πυροβόλησε και έπεσε κάτω γεμάτος αίματα».
Στη δημοσιότητα ήρθε πριν λίγα λεπτά η στιγμή που οι αστυνομικοί σκότωσαν έναν από τους δράστες της επίθεσης του Λονδίνου.



Οπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, αντιμετωπίζει το περιστατικό ως τρομοκρατική επίθεση μέχρι νεωτέρας ή αν προκύψει κάτι διαφορετικό.
 
 
Το κτήριο του κοινοβούλιο βρίσκεται σε κατάσταση αποκλεισμού και έχει διακόψει όλες τις εργασίες, ενώ τουλάχιστον 12 αστυνομικοί βρίσκονται στο εσωτερικό του κτηρίου κρατώντας ασπίδες, σύμφωνα με μαρτυρίες.
 
Φωτογράφος του Reuters έκανε λόγο για τουλάχιστον δώδεκα τραυματίες στην γέφυρα του Ουέστμινστερ, που βρίσκεται ακριβώς έξω από την βρετανική Βουλή. Πιθανώς πρόκειται για παράλληλο περιστατικό, καθώς μάρτυρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για ένα αυτοκίνητο το οποίο «έπεσε» πάνω σε πεζούς.






ΠΗΓΗ


















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις