Ελευθερη πλεον η "φτωχη" Ρωσια του Πουτιν

Τους «ξέρανε» ο Πούτιν


«Το σοβιετικό εξωτερικό δάνειο θα έχει αποπληρωθεί εντός των επόμενων εβδομάδων, μόλις κανονιστούν οι λεπτομέρειες με την Βοσνία –Ερζεγοβίνη».
Αυτό δήλωσε αξιωματούχος του
ρωσικού υπουργείου Οικονομικών, κάτι που σημαίνει πως η Ρωσία του Πούτιν με συνταγή ελεύθερης οικονομίας και αξιοποίησης των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, τις οποίες προσπάθησε να κλέψει η Νέα Τάξη, αποτινάσει το σοβιετικό παρελθόν και στην οικονομία, καθώς σε πολιτιστικό επίπεδο η «Αρκούδα» έχει απορρίψει την αθεΐα του Κομμουνσιμού.
Όπως αναφέρουν οι υπολογισμοί, η Ρωσία χρωστάει στην Βοσνία –μέλος της κάποτε Γιουγκοσλαβικής Ομοσπονδίας- 125,2 εκατομμύρια δολάρια.
Το ύψος των χρωστούμενων γνωστοποίησε ο υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσίας, Sergey Storchak, ο οποίος πρόσθεσε πως «αυτό είναι και το τελευταίο χρέος της Σοβιετικής Ένωσης και θα αποπληρωθεί εντός των επόμενων 45 ημερών»!!!!!!

Όπως μεταδίδει το ρωσικό ενημερωτικό δίκτυο «Russia Today», τα σοβιετικά χρέη προς την Κροατία, τη Σερβία και τα Σκόπια, έχουν ξεπληρωθεί ήδη στο διάστημα από το 2011 - 2016.
Σημειώνεται πως τα χρέη των Σοβιετικών προς τις πρώην γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες, αποτελούσαν οφειλές από εμπορικές συναλλαγές. Το τότε κομμουνιστικό καθεστώς προσέφερε στην επίσης κομμουνιστική Γιουγκοσλαβία αμυντικό υλικό, με αντάλλαγμα καταναλωτικά αγαθά με το χρέος να έχει προκύψει από την διαφορά εισαγωγών- εξαγωγών.
Μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, η Ρωσική Ομοσπονδία κληρονόμησε εξωτερικό χρέος περί τα 66 δισεκατομμύρια δολάρια, με ακόμη μερικά δισεκατομμύρια σε χρυσό και αποθεματικά ξένου συναλλάγματος, καθώς η Μόσχα αναγνωρίσθηκε διεθνώς ως η διάδοχος της ΕΣΣΔ.
Πλέον ο «Τσάρος» πάει για άλλα…, απαντώντας ηχηρά σε όλους αυτούς που ονόμαζαν την Ρωσία πτωχευμένη!






ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις