Αποκάλυψη: Πως θέλει να κάνει η Νέα Τάξη την Ελλάδα!





Η αθρόα μετανάστευση στην Ελλάδα και η γενικότερη πολιτική της αριστερής κυβέρνησης της χώρας μας αναμένεται να οδηγήσει σε καθολικό εγκλεισμό λαθρομεταναστών στις μεγάλες ελληνικές πόλεις, σε
περίπτωση που οι ευρωπαϊκές χώρες «γυρίσουν την πλάτη» στην φιλομεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας. Το παράδειγμα της Σουηδίας είναι χαρακτηριστικό: Η πόλη Rinkeby είναι ένα από τα προάστια της Στοκχόλμης, γνωστή κατά το παρελθόν για την οικιστική ανάπτυξη και την εγκατάσταση μεσοαστικών οικογενειών.
Σήμερα, η πόλη έχει ερημωθεί από τους Σουηδούς και έχει εποικιστεί από μετανάστες. Ειδικότερα, οι μετανάστες η πλειοψηφία των οποίων είναι Σομαλοί, κατοικούν στο 90% της πόλης. Το ποσοστό αυτό είναι τρομακτικό και το Rinkeby είναι η μόνη ευρωπαϊκή πόλη που οι 9 στους 10 κατοίκους είναι αλλοδαποί. Μάλιστα, η πόλη έχει αλλάξει ατύπως όνομα και αποκαλείται «μικρό Μογκαντίσου», από την ομώνυμη πρωτεύουσα της Σομαλίας. Η συγκεκριμένη πόλη έχει τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας κάθε είδους, ενώ από το 2010 οι συγκρούσεις αλλοδαπών με αστυνομικούς αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Το εντόπιο αστυνομικό τμήμα έχει κλείσει από το 2014 επειδή οι αστυνομικοί… δεν ήταν συνηθισμένοι σε τέτοια βίαια φαινόμενα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πριν την έλευση των μεταναστών το μόνο που έκαναν ήταν να… σώζουν γάτες από δέντρα και να βοηθούν ηλικιωμένες κυρίες να διασχίσουν τον δρόμο!

Ωστόσο, τώρα που η κατάσταση άλλαξε και η πόλη χρίζει σοβαρής αστυνομικής περιφρούρησης, η σουηδική αστυνομία σχεδιάζει την κατασκευή ενός «σούπερ αστυνομικού σταθμού» στην πόλη, η ολοκλήρωση του οποίου θα λάβει χώρα στα τέλη του 2019 και θα κοστίσει περί τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Σχεδιάζεται το κτήριο να περιλαμβάνει 250 προσωπικό, ώστε η αναλογία αστυνομικών/λαθρομεταναστών να μειωθεί από 1/270 στο 1/60. Κατασκευαστικά, το νέο αστυνομικό τμήμα θα χαρακτηρίζεται από αλεξίσφαιρα τζάμια, συμπαγείς τοίχους με σκυρόδεμα και φύλλα αλουμινίου και θα έχει περιμετρική περίφραξη με ηλεκτροφόρο φράκτη! Ειδικοί αναφέρουν ότι το κτήριο έχει σχεδιαστεί με βάση στρατιωτικά πρότυπα και προδιαγραφές. Οι αστυνομικοί που θα επανδρώνουν το κτήριο θα είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στην καταστολή εξεγέρσεων και θα κυκλοφορούν στην πόλη με πλήρη εξάρτηση, φέροντας πολεμικά όπλα!

Ειδική μέριμνα θα λάβουν και οι γυναίκες εργαζόμενοι, καθώς δεδομένα έχουν δείξει ότι οι γυναίκες αστυνομικοί κινδυνεύουν σε διπλάσιο ποσοστό σε σχέση με τους άνδρες. Βέβαια, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα που θα κατοικούν οι δυνάμεις ασφαλείας, με φήμες να θέλουν να κτιστεί συγκρότημα κατοικιών ακριβώς δίπλα από το αστυνομικό τμήμα.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις