Απίστευτο! "Μετανάστες" στη Σουηδία γίνονται δεσμοφύλακες

Απίστευτο! Μετανάστες στη Σουηδία γίνονται δεσμοφύλακες


Η Σουηδία συνεχίζει την «μεταναστολατρεία» παρά τις προειδοποιήσεις για ύπαρξη τζιχαντιστικών θυλάκων και ακραίων ισλαμιστικών κύκλων
στη χώρα. Αυτή τη φορά, το Υπουργείο Μετανάστευσης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, εκπονούν κοινό έργο ενσωμάτωσης των μεταναστών μέσω της εργασίας του σε… σουηδικές φυλακές!
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αρχικά 450 θέσεις εργασίας αποκλειστικά για άτομα προερχόμενα από την Μέση Ανατολή, τα οποία θα εργαστούν σε σωφρονιστικά ιδρύματα, ως μάγειρες, φύλακες και σιτιστές. Ο αρμόδιος υπουργός Morgan Johansson, σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στις φυλακές Mariefred, δήλωσε ευχαριστημένος με το έργο των αλλοδαπών εργαζομένων, λέγοντας ότι η σουηδική κυβέρνηση προωθεί την ενσωμάτωση μέσω της εργασίας και ότι σύντομα οι μετανάστες θα νιώσουν «σαν το σπίτι τους» και καλεί τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της κυβέρνησής του.
Σημειωτέων ότι η κατάσταση στις φυλακές όλης της Ευρώπης είναι σχεδόν εκρηκτική. Στην Γαλλία, πάνω από 60% των κρατουμένων είναι μουσουλμάνοι, ενώ σε Γερμανία και Αγγλία έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ολόκληρες φυλακές να λειτουργούν.. κάτω από τον νόμο της Σαρία, χωρίς οι αρμόδιοι να μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις