Όταν ο Ροκφέλερ το 1991 μίλησε για παγκόσμια υπερκυβέρνηση και για τον ρόλο των μεγάλων ΜΜΕ

 


Η ομιλία του Ντέιβιντ Ροφέλερ το 1991 που θα σας προκαλέσει ρίγη! Σε αυτό το βίντεο που υποτίθεται να διέρρευσε από μια μυστική συνάντηση το 1991, στο οποίο ο
μόλις πρόσφατα αποθανών πατριάρχης της θρυλικής οικογένειας των Ροκφέλερ έδωσε μια ομιλία, φέρεται εκεί να αποκαλύπτει τα σχέδια του για την Νέα Παγκόσμια Τάξη και την Υπερκυβέρνηση των ελίτ και των τραπεζιτών που οραματιζόταν τότε. 
«Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, τους New York Times, το περιοδικό Time και άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για σχεδόν σαράντα χρόνια,» φέρεται ότι λέει στο βίντεο.

Και παρακάτω εξηγεί τους λόγους: «Θα ήταν αδύνατο για μας να αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν είχαμε υποστεί τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Όμως, ο κόσμος είναι πιο ώριμος τώρα και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική παραδοσιακή διακυβέρνηση που ασκείται εδώ και αιώνες.»

Δείτε το βίντεο:











ΠΗΓΗ












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις