ΞΕΨΥΧΗΣΕ Η 80ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ.ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ


nighrianos-egklhmatias__article__article



Πέθανε η 80χρονη που ξυλοκόπησε ο νιγηριανός εγκληματίας, ο οποίος είχε αποφυλακιστεί με νόμο του Σύριζα
Μια θλιβερή ιστορία με ακόμη θλιβερότερες προεκτάσεις αποδεικνύεται η ιστορία
του εγκληματία από την Νιγηρία, ο οποίος βασάνισε τουλάχιστον 14 ηλικιωμένες γυναίκες.
Υπέκυψε, δυστυχώς, στα τραύματά της η 80χρονη γυναίκα, η οποία είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον 32χρονο Νιγηριανό ληστή που έβαζε στο στόχαστρό τους ηλικιωμένους στην περιοχή της Κυψέλης.
Η γυναίκα είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι της στην οδό Σπετσών στην Κυψέλη, όπου ο 32χρονος την χτύπησε άγρια για να τις πάρει τα λίγα χρήματα που είχε πάνω της. Η άτυχη ηλικιωμένη νοσηλευόταν για περίπου δύο εβδομάδες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μέχρι που στις 16 Μαρτίου 2017 έχασε την μάχη για την ζωή.
Πριν από λίγες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει στη δημοσιότητα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, τα στοιχεία ταυτότητας και την φωτογραφία του Νιγηριανού ληστή, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2017. Πρόκειται για τον Prince Amechi, ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος, παρότι είχε συλληφθεί το 2013 για παρόμοια αδικήματα και είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 10 χρόνων. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2016 φέρεται να αποφυλακίστηκε, εκμεταλλευόμενος τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.
«Εάν το αμετανόητο αυτό κτήνος δεν είχε αφεθεί ελεύθερο, λόγω της συγκεκριμένης διάταξης, η 80χρονη γυναίκα σήμερα θα ζούσε. «Συγχαρητήρια» στον Σύριζα για την πρωτοβουλία του… Το ίδιο, βεβαίως, ισχύει και για τους τότε άμεσους κυβερνητικούς συνεργάτες του, όπως τον «δικαιωματάκια» Κωστή Παπαϊωάννου, ο οποίος φαίνεται ότι το μόνο που τον απασχολούσε (εκτός από τον διορισμό του ιδίου, της γυναίκας του και του αδερφού του σε κυβερνητικά πόστα) ήταν η «ρατσιστική βία» των Ελλήνων σε βάρος των αλλοδαπών και όχι η δράση τέτοιων επικίνδυνων εγκληματικών στοιχείων σαν του νιγηριανού.
Θα μπορούσαν, άραγε, αυτοί οι τύποι να κοιτάξουν στα μάτια όλα τα θύματα του διεστραμμένου κακοποιού από την Νιγηρία; Πολύ περισσότερο, θα μπορούσαν να κοιτάξουν στα μάτια τους συγγενείς της δολοφονημένης 80χρονης; Και αν τα κατάφερναν τι θα τους έλεγαν; Ότι αυτό που μετράει είναι ότι πρέπει να χτυπηθεί ο… ρατσισμός;







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις