Τι ζήτησε ο Τραμπ που θα φέρει τα πάνω-κάτω στον πλανήτη

Μόνο στο el.gr: Τι ζήτησε ο Τραμπ που θα φέρει τα πάνω-κάτω στον πλανήτη


Όπως μεταδίδεται από αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τον μυστικό πληροφοριοδότη διαστημικών προγραμμάτων, Corey Goode, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ και εκλεκτός
της Παλαιάς Τάξης, Ντόναλντ Τραμπ, εξέδωσε ένα άκρως εμπιστευτικό μνημόνιο, λίγο μετά την ορκωμοσία της 20ης Ιανουαρίου, διατάσσοντας την κυκλοφορία απόρρητης συλλογής πατεντών που αφορούν την αντιγήρανση και την υγεία μαζί με τεχνολογίες ελεύθερης ενέργειας.
Η δεξιόστροφη Παλαιά Τάξη, πίσω από την οποία βρίσκεται η Μαύρη Αδελφότητα, στο πλαίσιο αύξησης του ανθρώπινου πληθυσμού και κόντρα στα σχέδια μείωσής του από την Νέα Τάξη της Λευκής Αδελφότητας, δίνει στον κόσμο θεραπείες επιβράδυνσης της γήρανσης και αύξησης του προσδόκιμου ζωής.


(…) Αν ο Πούτιν με τον Τραμπ τα έχουν καλά, θα προωθήσουν ένα παγκόσμιο μοντέλο Μ. Αδελφότητας. Αλλά πολλές υποδομές της Λευκής (τσιπάκια, παρακολουθήσεις, κάμερες, παγκόσμιο δίκτυο επιβολής νόμων κτλ) θα μείνουν για να τις χρησιμοποιήσει η Μαύρη, και η Λευκή θα έχει την ελπίδα, αν ξαναπάρει τα ηνία σε Ρωσία και ΗΠΑ, να τις χρησιμοποιήσει ξανά. Αν όμως γίνει πόλεμος και γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να γκρεμίσουν κάθε υποδομή, τότε ναι μεν θα έχει θέμα η Μ. Αδελφότητα, γιατί δεν θα πάει να στήσει πάνω σε έτοιμες υποδομές την εξουσία της, αλλά ακόμη μεγαλύτερο θα έχει η Λ. Αδελφότητα γιατί κάθε υποδομή θα εξαφανιστεί.
Το Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια θα περπατήσει ακόμα παραπάνω και παρά το ότι θα χαθούνε τεχνολογικές υποδομές, η Μ. Αδελφότητα θα δώσει τέτοια τεχνολογία (καμία σχέση με τα ηλεκτρονικά) ώστε να μειωθούν οι αρρώστιες, να υπάρξουν αποτελεσματικές καλλιέργειες της γης, θα πάρει όλους αυτούς που παριστάνουν τους ανέργους σε όλη την υφήλιο και θα τους βάλει να δουλεύουν στα χωράφια όπως κάποτε και θα παράγει τεράστιες ποσότητες τροφίμων οι οποίες θα ταΐζουν  τον τεράστιο παγκόσμιο πληθυσμό.
Την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού την επιδιώκει η Λευκή Αδελφότητα, προκειμένου να τον ελέγχει ευκολότερα. Τώρα όμως που τα ηνία ΗΠΑ ανήκουν στην Μαύρη, η οποία στηρίζει παράλληλα και τον Πούτιν, ήρθε η ώρα να προωθηθεί το ακριβώς αντίθετο η αύξηση δηλαδή του πληθυσμού.
Πέραν όμως των εναλλακτικών θεραπειών, για τις οποίες ήδη η Μελάνια Τραμπ έχει βγει μπροστά , θα δοθεί και ελεύθερη ενέργεια τύπου Τέσλα, τα σχέδια του οποίο είχε καταστρέψει τότε η Νέα Τάξη ή χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν.
Το άκρως εμπιστευτικό Μνημόνιο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, εστάλη στο υπουργείο Άμυνας και στις μυστικές υπηρεσίες και εξαιτίας της σημασίας του δεν θα δοθεί σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης για την υποβολή εκθέσεων.







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις