To Kρατος προστατευει το Κομμουνιστικο Παρακρατος

Θεσσαλονίκη: Κυβερνητικές δυνάμεις εμπόδισαν γονείς να υπερασπίσουν τα παιδιά τους από τους ροπαλοφόρους της αριστεράς  

Κυβερνητικές δυνάμεις ανάσχεσαν τους

γονείς που έσπευσαν στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για να υπερασπίσουν τα παιδιά τους από τους ροπαλοφόρους της αριστεράς.

Οι αστυνομικοί νωρίς το πρωί έστησαν μπλόκο γύρω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης όπου σημειώνονται επεισόδια ανάμεσα σε μαθητές και εξωσχολικούς, υποκεινούμενα από αριστερούς και ακροαριστερούς τις τελευταίες μερες.


Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας γονέων και της ΕΛΜΕ, πήγαν το σχολείο για να υπερασπίσουν τα παιδιά τους από τους τραμπούκους αριστεράς και ακροαριστεράς αλλά οι αστυνομικοί τους απαγόρευσαν και τους είπαν να απομακρυνθούν επικαλούμενοι την πανδημία.










 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Κράτος και παρακράτος είναι ένα και το αυτό. Από την αποκατάσταση-εγκατάσταση της "δημοκρατίας" τους το 1974 και ιδιαιτέρως με την "αλλαγή" του προδοτικού ΠΑΣΟΚ με τον Αμερικανοεβραίο πράκτορα τον Ανδρέα το 1981, η πρώην Ελλάδα μεταλλάχτηκε σε ένα πλήρως κακέκτυπο Αμερικάνικο αντίγραφο με έναν λαό σε προχωρημένη σήψη από την λαμογιά, την καλοπέραση και την ψευδοευημερία με δανεικά λεφτά. Θέμα χρόνου ήταν μετά οι πρώτοι αλλοδαποί, οι Αλβανοί, να αρπάξουν όλες τις δύσκολες δουλειές που οι γκλαμουράτοι ΠΑΣΟΚΈλληνες απαξίωναν να κάνουν. Η συνέχεια γνωστή, οι σημερινοί απόγονοι των τότε γκλαμουράτων αδυνατούν να αντισταθούν ακόμα και σε ένα φίμωτρο σε αυτούς και στα παιδιά τους. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις