O ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ

 

Σε μια θεατρική προβολή επινοημένης

ψευδαίσθησης, ο υποδυόμενος του Τζο Μπάιντεν, Άρθουρ Ρόμπερτς, δέχτηκε αυτό που φάνηκε να είναι ένα τρυπημα για τον Covid-19 στην εθνική τηλεόραση και δεχθηκε ερωτήσεις που ηξερε απο πριν λίγες στιγμές πριν δηθεν εμβολιαστει. Υποστήριξε και πάλι τον εμβολιασμό ως μέσο για να τερματιστεί η «πανδημία των μη εμβολιασμένων», λέγοντας ότι εκείνη η μέρα δεν θα έφτανε μέχρι το 97% -98% των Αμερικανών να είχαν "τρυπηθει"

Αλλά ούτε ο πραγματικός Τζόζεφ Μπάιντεν ούτε ο συνεργάτης του έχουν λάβει ένα πραγματικό εμβολιο Covid-19. Σύμφωνα με τις πηγές μας, ο γνήσιος Μπάιντεν υπέστη ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο τον Φεβρουάριο και ήταν σε κώμα στο Walter Reed Memorial Hospital από τότε. Όταν το προσωπικό του νοσοκομείου ήθελε να χτυπήσει το αναίσθητο σώμα του, η σύζυγος του Μπάιντεν, Τζιλ, παρενέβη με ιατρικό πληρεξούσιο λέγοντας ότι ο σύζυγός της ηθικά αντιτίθεται στην «πειραματική θεραπεία», συμπεριλαμβανομένων των εμβολιασμών, ενώ ήταν αναίσθητος.

Εν τω μεταξύ, το Deep State ανέβασε μια θεατρική παρασταση, με πρωταγωνιστη αυτον που υποδυεται τον Μπάιντεν σε μια σκηνή που έμοιαζε με την αίθουσα ενημέρωσης του Λευκού Οίκου. Καθισμένος σε μια καρέκλα με μια νοσοκόμα να ειναι από πάνω του σαν σκιά, το σώμα του Μπάιντεν φάνηκε να ανατριχιάζει κάτω από τη μάσκα του καθώς δεχοταν αλατούχο διάλυμα και όχι μια αναμνηστική λήψη Covid-19. Δίπλα τους βρισκόταν ένας τοίχος με παραθυράκι, που έκανε να φαίνεται ότι ο Μπάιντεν εμβολιάστηκε στον Λευκό Οίκο.

«Όλα ήταν ψεύτικα. Ψεύτικη εικονα. Ψεύτικη ληψη εμβολιου. Ψεύτικος Μπάιντεν », είπε ένας πληροφοριοδότης. «Ο βαθμός ψεύτικης και θεατρικής εξέλιξης δεν μοιάζει με τίποτα που έχει δει ποτέ στην αμερικανική πολιτική. Όλα είναι καπνοί και καθρέφτες. Παρόλο που ο Ρόμπερτς είναι ο μόνος που ξέρω με το όνομά του, τουλάχιστον 3 άτομα προσποιήθηκαν σε ολη την ιστορια ότι είναι ο Μπάιντεν ».

Ερωτηθείς γιατί δεν έγινε πραγματικός εμβολιασμός στον Ρόμπερτς, η πηγή μας έκανε το εξής σχόλιο: «Είναι ο πιο πειστικός Μπάιντεν που έχουν. Δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν να τον χάσουν λόγω παρενεργειών του εμβολίου ».

Ο MSM και οι ελεγκτές γεγονότων που λυσσανε ολη η μερα έχουν κανει πολύ κόπο να δυσφημίσουν τη θεωρια του σωσια Μπαιντεν και έχουν αποκρυψει μια απόκλιση ύψους μεταξύ των δύο ανδρών ως απόδειξη. Ωστόσο, η ιστοσελιδα ανεφερε απο την πρωτη στιγμη οτι ο Roberts υπέστη τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη που μείωσε ουσιαστικά το ύψος του κατά δύο ίντσες, γεγονός που ο MSM αρνείται να αναγνωρίσει.

"Με την προϋπόθεση ότι δύο άτομα έχουν το ίδιο ύψος και έχουν παρόμοια δομή προσώπου, τα σύγχρονα μεσα καθιστούν πολύ απλό να κάνουν τον ένα σχεδόν ομοιο με τον άλλο", ανέφεραν οι πηγές μας.

Πρόσθεσε ότι πολλά υψηλού προφίλ διοικητικά στελέχη έχουν σωσιες, κανένα από τα οποία, όπως και τα άτομα που υποδύονται, δεν έχουν λάβει πραγματικούς εμβολιασμούς Covid-19. Ακόμα και η Νάνσυ Πελόζι, είπε, αρνήθηκε μια αυθεντική λήψη, λέγοντας ότι ήθελε να περιμένει 2,3 ή 5 χρόνια για να διασφαλίσει ότι είναι πραγματικά ασφαλές. 



Μεταφραση  SINOMOSIOLOGOS



Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....











ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΗΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ .
    ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ !.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΎΡΔΑ...
    ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΖΙ 404 ERROR ,PAGE NOT FOUND ,
    MPINTES ...
    404 ,ERROR ,PAGE NOT FOUND.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΡΘΙΟ ΠΤΩΜΑ, ΠΕΛΟΣΙ, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 2, 3 ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΥΡΩΝ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ.....
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ, Τ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις