Ελπίδα ή «σατανικό» σχέδιο...?

 

Το παρακάτω βίντεο περισσότερο

τρομάζει παρά ενθουσιάζει!

Αφού υμνείται ο γρήγορος τρόπος που κατασκευάστηκαν τα εμβόλια και δόθηκαν στους ανθρώπους, χωρίς τον προβλεπόμενο χρόνο πειραματισμών, τονίζεται σε δραματικό, «σατανικό» κατά πολλούς, ύφος πως υπάρχουν και άλλα που πρέπει να γίνουν.

Αποθεώνεται η εξάλειψη της «ακραίας» φτώχειας και όχι της φτώχειας στο σύνολό της, όπως και η «πράσινη» ενέργεια της Ατζέντας 2030, η οποία οδηγεί τον πλανήτη. Με σταθερά βήματα σε ενδεχόμενο κραχ, με αρχή την Κίνα

Τα σχόλια περισσεύουν!

Ελπίδα ή «σατανικό» σχέδιο;;;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Να ορίσουμε νέα ημερομηνία για μαζικές διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, σε κάθε πόλη. Πόσο πρέπει μνα περιμένουμε για να αντιδράσουμε. Έχουν εισηγηθεί την είσοδο σε δημόσιες υπηρεσίες αποκλειστικά και μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού τεστ (φυσικά με δικά μας έξοδα). Όσο δεν αντιδρά με οργανωμένα θα εφαρμόζουν όλο και σκληρότερα μέτρα. Φτάνει ως εδώ.
    Όταν ο Λαός μας βρίσκεται στον κίνδυνο της τυραννίας επιλέγει ή τις αλυσίδες ή τα όπλα. Ορίζουμε ημερομηνία εδώ και τώρα. Αν χρειαστεί θα είμαστε κάθε μέρα στους δρόμους όπως γίνεται σε άλλες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον καλύτερα θά ήταν ένα φραπεδάκι...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΠΟΊΑ Μ.Κ.Ο
    ΑΝΉΚΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ?????

    .
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΧΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις