Aυτους θα τους ελεγξει κανεις...?...Μιλούσαν για 8.000 κρούσματα ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ στα τέλη Σεπτεμβρίου

 

Το καλοκαίρι πέρασε, το ίδιο

και ο…κρίσιμος Σεπτέμβριος.

Πριν λίγες ώρες υποδεχθήκαμε τον Οκτώβριο, σε μία Ελλάδα που -σύμφωνα με τα επίσημα τουλάχιστον στοιχεία- έχει εμβολιαστεί περίπου το μισό του πληθυσμού της.

Ο στόχος είναι πολύ κατώτερος από εκείνον που είχαν θέσει αρχικά οι “ειδικοί” ήδη από πριν το καλοκαίρι.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προειδοποιούσαν για….χιλιάδες επί χιλιάδων κρουσμάτων καθημερινά μέσα στο φθινόπωρο αν οι Έλληνες δεν εμβολιάζονται σε ικανοποιητικό ποσοστό.

Ένας εξ αυτών ήταν και ο καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής, επικεφαλής του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Μηχανικής, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, που μας…τιμά αρκετές φορές με τη παρουσία του στα κανάλια.

Δυστυχώς για ειδικούς σαν και αυτόν υπάρχουν ακόμα τα ΒΙΝΤΕΟ!

Μιλούσε για 7.000-8.000 κρούσματα, υπό τον όρο οι Έλληνες να μην εμβολιαστούν σε υψηλούς αριθμούς και να μην τηρούν τα μέτρα.

Σε καμία από τις τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, παρά τα εκατοντάδες χιλιάδες τεστ που γίνονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, τα ημερήσια κρούσματα ΔΕΝ ξεπέρασαν τις 3.000.

Για του λόγου του αληθές δείτε ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα του ΕΟΔΥ.

Δείτε τι έλεγε στα τέλη Αυγούστου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ειδικοί του κ@λου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ναι! Το θυμάμαι.Αυτο που θυμάμαι επίσης είναι ότι όταν εγώ τηρούσα αυστηρά τα μέτρα και τα "πρωτόκολλα" της κυβέρνησης το προηγούμενο εξάμηνο, υπήρχαν πολλοί αντιφρονούντες (εκατοντάδες μη πω χιλιάδες νέοι) όπου κάναν πάρτυ στα πανεπιστήμια η και σε υπαίθριους χώρους.
    Που είναι λοιπόν τα χιλιάδες αυτά κρούσματα? Θα έπρεπε να ξεπερνούσαν τα 8000 του μ@λ@κ@ παρά πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγαίνει ο σκ...λόγος να λέει τα δικά του. Ας μείνει στο αντικείμενο της δουλειάς του. Α, τα σκ... που αναλύει περιλαμβάνουν και μπολιασμένων και αμπόλιαστων, και νέων και γέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις