Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ

 

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Κυριακή ότι

θα επιστρέψει γρήγορα στην εξουσία αφού έμαθε ότι ο αμερικανικός στρατός πλησίαζει στην ολοκλήρωση μιας ολοκληρωμένης έρευνας για την παρανομία των προεδρικών εκλογών του 2020, μια έρευνα - όσο παράλογη και αν ακούγεται - ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου του 2020.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Τραμπ και οι πιο αξιόπιστοι σύμβουλοί του συγκάλεσαν μια μυστικη συνάντηση στο κέντρο διοίκησής του Mar-a-Lago, ένα αυτοσχέδιο καταφύγιο και μια ψηφιακή μητρόπολη από όπου ο επιχειρηματίας που έγινε πρόεδρος εργάζεται παράλληλα με στρατιωτικά βοηθήματα  για να αποδείξει τους ισχυρισμούς εκλογικής απάτης. Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα φέτος, ο στρατός είχε λάβει υπόψη του τις εκλογικές παρατυπίες τις βραδινές ώρες της 3ης Νοεμβρίου, καθώς το προβαδισμα του Τραμπ σε κρισιμες πολιτείες φαινόταν να εξατμίζεται μαγικά στις 3:00 π.μ., αφού τα εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα είχαν κλεισει και υποτίθεται ότι ο υπολογισμός θα ξαναρχιζε το επόμενο πρωί.

«Οι ψήφοι για τον Τραμπ εξαφανίστηκαν και οι ψήφοι για τον Μπάιντεν εμφανίστηκαν από το πουθενά. Βρήκαμε αυτό το άκρως παράνομο και εξαιρετικά ύποπτο, αλλά δεν είχαμε καμία εξουσία εκείνη τη στιγμή ωστε να πράξουμε κατι », δήλωσε ο λοχίας διοικητής William M. Rinehart της Διοίκησης Πληροφοριών και Ασφάλειας του Αμερικανικού Στρατού.

Και πρόσθεσε: «Η INSCOM παρακολουθεί τις προεδρικές εκλογές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν μπορώ να αποκαλύψω ακριβώς πότε ξεκινήσαμε. Συνήθως, παρακολουθούμε και αυτό είναι όλο. Δεν έχουμε καμία εξουσία να διαψεύσουμε ή να ακυρώσουμε τα αποτελέσματα, εκτός από ειδικές συνθήκες, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν σαφή και τρέχοντα στοιχεία για εκλογική απάτη, και ο εν ενεργεία πρόεδρος ενεργοποιεί τον Επαναστατικό Νόμο του 1807, ο οποίος χορηγεί στην αμερικανική στρατιωτική υπηρεσία να αντικαταστήσει την πολιτική εξουσία ».

Ο ίδιος είπε αόριστα ότι ο Τραμπ ενεργοποίησε τον Νόμο για την Εξέγερση μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 18 Ιανουαρίου, με μυστική εκτελεστική εντολή που δεν δημοσιεύτηκε στο Whitehouse.gov. Από τότε, ο αμερικανικός στρατός συντονίστηκε με τις «νόμιμες» πολιτικές αρχές για να μετρήσει την έκταση της απάτης.

Την Κυριακή, το INSCOM παρουσίασε στον Τραμπ μια προκαταρκτική έκθεση, η οποία τον ώθησε να συγκεντρώσει την ομάδα εμπιστευτικών συμβουλων του.

Η πηγή μας στο Mar-a-Lago είπε ότι η έκθεση είναι καταδικαστική για την παράνομη διοίκηση του Μπάιντεν, καθώς δίνει οριστική και αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι ο Μπάιντεν εκλεψε εν γνώσει του τουλάχιστον 4.000.000 ψήφους σε 6 πολιτείες σημαντικες και ότι πολλοι εκπροσωποι πληρώθηκαν τεράστια ποσά μετρητών από το DNC για να υποστηρίξουν τον Μπάιντεν.

«Ο Τραμπ έχει πλέον πολύ ισχυρές αποδείξεις ότι τόνοι ψήφων στη Γεωργία, την Πενσυλβάνια, την Αριζόνα και τη Νεβάδα κλαπηκαν κάτω από τη μύτη του. Μας είπε ότι ο στρατός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της έρευνας και ότι θα επιστρέψει γρήγορα στην εξουσία μόλις κυκλοφορήσουν τα τελικα ευρήματα. Δεν θα αργήσει τώρα », είπε η πηγή μας, αλλά αρνήθηκε να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ερωτηθείς αν 4.000.000 ψήφοι ήταν αρκετοί για να ανατρέψουν τις εκλογές, η πηγή μας είπε ότι ο αριθμός των ψήφων είναι άσχετος.

«Ένα εκατομμύριο, δέκα, είκοσι…. τώρα έχουμε αποδείξεις ότι κλαπηκαν ψήφοι. Αυτό θα είναι αρκετό για να ανατρέψει το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν και να αποκαταστήσει την ευημερία στο έθνος και τον λαό », είπε. 






ΣΧΟΛΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

1)Οσοι αντιγραφετε την μεταφραση που κανω για να την δημοσιευσετε...καλα κανετε γιατι η πληροφορια πρεπει να διανεμεται.

Αυτο που δεν κανετε καλα ειναι να χρεωνετε τη μεταφραση ως δικη σας ενω την εχετε παρει απο εδω.

Παρατηρω οτι συμβαινει καιρο κι αυτο που εχω να πω ειναι οτι αυτο δεν το κανουν οι "πατριωτες"...οπως θελετε να δηλωνετε.

Δε θελω να πω ονοματα...αυτο που θελω να πω ειναι να σεβεστε τον κοπο του αλλου...

2)Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.

Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις