Αυτό παθαίνουν όσοι πολιτικοί ΔΕΝ υπακούν

Δεδομένο είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία

των πολιτικών ακολουθεί τυην ίδια πολιτική σε ό,τι αφορά το εμβόλιο και τα μέτρα του COVID!

Υπάρχει διαφορά μεταξύ των πολιτικών που ακολοθούν την κεντρική παγκόσμια γραμμή;;;

Ναι, είναι η απάντηση: Κάποιοι είναι πιο ειλικρινείς από κάποιους άλλους!

Ο Ντάγκλας Ρόμπερτ Φορντ Τζούνιορ είναι ένας Καναδός επιχειρηματίας και πολιτικός, Πρωθυπουργός του Οντάριο στον Καναδά και Υπουργός Διακυβερνητικών Υποθέσεων!

Τον Μάρτιο του 2021 είχε δηλώσει ξεκάθαρα, τι συμβαίνει με όποιον πολιτικό δεν υπακούει στην κεντρική γραμμή για τον κορωνοϊό:

«Θα είμαι πολύ ειλικρινής. Δεν υπάρχει πολιτικός σε αυτή την χώρα που θα διαφωνήσει με τον επικεφαλής αξιωματούχο Υγείας. Δεν πρόκειται απλά να το κάνουν. Ειδάλλως, θα μπορούσαν να βάλουν ένα σχοινί στο λαιμό τους και να πηδήξουν από μια γέφυρα. Είναι τελειωμένοι (όσοι διαφωνήσουν)».

Δείτε απλά το απόσπασμα, ενώ με την δήλωση του Φορντ γελούν με νόημα οι δύο αξιωματούχοι πίσω του:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δεν έκανε απόλυτος τίποτα γιατί φοβήθηκε μπας και σαλτάρει από την γέφυρα με σχοινί στο λαιμό. Ο Derek Sloan Conservative and Maxine Bernier PPC εξακολουθούν να πολεμούν την ΝΤΠ Και αυτά που προσπαθεί να περάσει ο Τζαστιν Κάστρο. Και παρόλο που οι δύο που προανέφερα ανήκουν σε δύο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους μαζί πολεμούν για την ελευθερία των Καναδών. Υπάρχουν πολλά πρόβατα και εδώ δυστυχώς. Ο Φορντ έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο Ontario με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει αγανακτήσει μαζί του .Επίσης έχει επηρεάσει και άλλα Province του Καναδά. Μετά τις εκλογές του 2021 υπάρχει φαγωμάρα μέσα στο κόμμα των Conservative. Βλέπουμε τον νεοταξιτη O'Toole και Sloan να τσακώνονται και κάποιοι άλλοι μέσα στην παράταξη. Θα τον διώξουν πιστεύω σύντομα να πάει στα τσακιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις