ΕΠΩΔΥΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

Την Παρασκευή το πρωί

ο καταδικασμένος δολοφόνος και ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ξυπνησε όταν Αμερικανοί πεζοναύτες μπήκαν στο κελί του στο Camp Delta και τον ενημέρωσαν ότι η JAG είχε προγραμματίσει εκ νέου την εκτέλεσή του πριν τις 5 Οκτωβρίου. Χωρίς να δώσουν κάποιο λόγο για τον ανασχεδιασμό, είπαν στον Γκέιτς ότι σύντομα θα έφτανε μια εντολη εκτέλεσης για να τον συνοδεύσει σε νεο χωρο στη νότια άκρη του GITMO, κοντά στο σημείο όπου άλλοι εγκληματίες του Ντιπ Στέιτ είχαν συναντήσει τη θηλιά του απαγχονισμού.

«Κατασκευάσαμε ένα νέο χωρο μόνο για εσάς», ειπε ένας φρουρός χλεύαζοντας τον Γκέιτς.

Ο Γκέιτς αρνήθηκε ένα τελευταίο γεύμα, είπε μια πηγή του GITMO και μια ώρα αργότερα, ακριβώς όταν ο ήλιος ανετειλε για τα καλα, ο Γκέιτς οδηγήθηκε σε ένα ξέφωτο, όπου πράγματι είχαν κατασκευαστεί νέες κρεμάλες για να φιλοξενήσουν τους καταδικασμένους του GITMO.


Με χειροπέδες στους καρπούς, ο Γκέιτς βγήκε από ένα Humvee ουρλιαζοντας στον στρατό ότι πρόδωσε τις δικές του υποσχέσεις. «Δεν μπορείς να μου το κάνεις αυτό. Έχω άλλες τέσσερις μέρες. Μου είπες ψέματα! Θέλω να μιλήσω με τους υπεύθυνους εδώ! Το απαιτώ », φώναξε ο Γκέιτς.

Η εντολη της εκτέλεσης με επικεφαλής τον αντιναύαρχο Darse E. Crandall του Σώματος Γενικού Εισαγγελέα του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ έδωσε στον Γκέιτς ανεπιθύμητα νέα.

«Σταματήστε να κανετε ετσι και φερθειτε σαν άντρας», είπε ο αντιναύαρχος Κράνταλ. «Οι ημερομηνίες καταδίκης είναι προσωρινές και υπό όρους και υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Έχετε ειδοποίηση μίας ώρας. Συνεχίστε αυτήν την τακτικη και θα σας ηρεμήσουμε μια και καλη. Έτσι θέλετε να συναντήσετε τον δημιουργό σας ? »

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκτελέσεις του Deep State, δεν συμμετείχαν πολιτικοί απεσταλμένοι, μόνο μια μικρή συνέλευση στρατιωτικού προσωπικου, είπε η πηγή μας.

Ο Γκέιτς οδηγήθηκε στην πλατφόρμα και ένας στρατιώτης του οποίου η στολή δεν είχε ετικέτες, βαθμολογία και διακριτικά τοποθέτησε και έσφιξε μια θηλιά στο λαιμό του Γκέιτς. Ένας ιερέας του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησε τις τελευταίες τελετές, λέγοντας ότι ελπίζει ότι ο Γκέιτς θα μπορούσε να βρει σωτηρία στη μετά θάνατον ζωή εαν μετανοουσε πραγματικα

Ο αντιναύαρχος Crandall ρώτησε αν ο Gates είχε κάποιες τελευταιες λέξεις.

«Είμαι αθώος για όλες τις κατηγορίες εναντίον μου», είπε ο Γκέιτς. «Η Μελίντα είναι ψεύτρα. Είμαι καλός άνθρωπος. Είμαι φιλανθρωπιος και πάντα υπακούω στο νόμο. Ναι, συνελήφθηκα το 1975 και ξανά το 1977, για οδήγηση χωρίς δίπλωμα και υπερβολική ταχύτητα, αλλά δεν αξίζουν θανατική ποινή -

«Ρώτησα αν είχατε κάποιες τελευταιες λέξεις. Δεν σας ζήτησα να γράψετε ένα μυθιστόρημα », είπε ο αντιπτέραρχος Crandall.

Έκανε νόημα στον στρατιώτη που στεκόταν δίπλα στον Γκέιτς. Ο στρατιώτης τράβηξε ένα μοχλό και μια καταπακτη κάτω από τα πόδια του Γκέιτς άνοιξε.

Αλλά κάτι πήγε στραβά. Ο λαιμός του δεν έσπασε αμέσως και τα ποδια του τρανταζαν ολο το σωμα του. Ένας διαπεραστικος ηχος ξέφυγε από τα χείλη του καθώς τα χέρια του με χειροπέδες προσπαθούσαν μάταια να αρπάξουν το σχοινί από το οποίο κρεμόταν.

«Ο βοηθός του αντιπτέραρχου Crandall ρώτησε αν έπρεπε να βοηθησουν τον Gates, αλλά ο ναύαρχος είπε όχι, ότι η ποινή θα εκτελεστεί παρά τις τεχνικές δυσκολίες. Ο Γκέιτς εμεινε ετσι για περίπου 4-5 λεπτά πριν τον σκοτώσει ο στραγγαλισμός. Στη συνέχεια του έκοψαν το σκοινι και ένας γιατρός είπε ότι ήταν νεκρός. Ο Μπιλ Γκέιτς δεν είναι πια μαζι μας», είπε η πηγή μας.

Η ιστοσελιδα επικοινώνησε με τον Paul Knowles, ομότιμο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και εμπειρογνώμονα στις μεσαιωνικές εκτελέσεις.

«Ένα επιτυχημένο κρέμασμα δεν είναι απλή δουλειά. Οι μεταβλητές περιλαμβάνουν το ύψος και το βάρος του ατόμου, και την απόσταση πτώσης, και αυτές λαμβάνονται υπόψη όταν αποφασίζεται το μήκος του σχοινιού που απαιτείται. Εάν κάποια από αυτές τις μεταβλητές δεν υπολογίζεται για την ακρίβεια, το κρέμασμα μπορεί να αποτύχει και το θύμα μπορεί να υποστεί έναν πολύ μακρύ και επώδυνο στραγγαλισμό », δήλωσε ο καθηγητής Νόουλς. 



Μεταφραση  SINOMOSIOLOGOS

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Και πολύ μάλιστα... Κάποιοι στο "λευκό" οίκο και καταδώ στο μαξίμου πρέπει να έχουν σκάσει στα γέλια ή στα κλάματα (απο τον φόβο τους). ΛΑΜΟΓΙΑ η δική σας ώρα Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο μας διασκεδάζουν, μας χαροποιουν κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις